Sari la conținut

Horoscop luna august 2022: Cele 4 zodii care vor atrge banii ca magnetul și își vor îndeplini toate dorințele! Așa ceva mai rar!

Luna august vine cu semne bune pentru 4 semne zodiacle. Mercur, planeta inteligențe și a afacerilor, va tranzita planeta Leu, binecuoscută pentru ambiție. Imediat după va intra în zodia Fecioare, un semn ambițios și perfecționist.

Cele 4 zodii norocoase ale lunii august

Rac

Intrarea planetei Mercur în zodia Fecioarei va permite Racilor să iasă din zona de confort. Această zodie timidă și la locul ei, va avea acum șansa să iasă în evidență cu talentele ei. Mercur o va ajuta să exceleze pe plan profesional și să își îndeplinească țelurile mult visate. Pe partea iubirii, aceasta zodie de Apa sensibila si emotionanta va putea sa iasa din celibat in luna august.

Leu

Nativii din zodia Leu își urmează ambițiile și aspirațiile pe întreg parcursul lunii august. Acest semn de Foc va ieși în față datorită simțului de conducere.

Luna august se anunță una cu mulți bani pentru nativii Lei.

Citeste si:

Planeta Venus în zodia Leu le va permite acestor nativi să facă primul pas și în dragoste atunci când le va pica cineva cu tronc.

Fecioara

Deși sunt copleșite de muncă, Fecioarele vor excela în luna august. Cu o bună gestionare a tmpului, nativul acestei zodii se va simți împlinită pe plan profesional, ba chiar va rupe monotnia.

In aceasta luna de august, Venus va permite acestui semn de Pamant sa faca intalniri placute care sa le inveseleasca vara.

Balanța

Venus în Leu o va face pe Balanță cu adevărat irezistibilă. Nativul acestei zodii va trai pe parcursul acestei luni de august o frumoasa idila romantica care il va face sa uite de dezamagirile trecutului. Acest semn de aer va cunoaste si zile bune la serviciu.

In aceasta luna, el va putea sa-si negocieze proiectele cu o usurinta deconcertanta si, mai mult, sa obtina aprobarea superiorului sau. Balanta va putea, de asemenea, sa-si realizeze obiectivele profesionale si sa atinga ascensiunea profesionala la care visau.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.