joi, septembrie 29, 2022

Horoscop. Marte retrograd 2022.  O dată la doi ani, Marte se află în mişcare aparent retrogradă. În astrologie, Marte reprezintă acţiune, energie, determinare, agresivitate, dar şi sexualitate (simbolul masculin). Previziuni astrologice pentru perioada 30 octombrie 2022-12 ianuarie 2023

„Planeta roşie” ne ajută să luptăm pentru ceea ce ne dorim

Horoscop. Marte petrece aproximativ două luni în fiecare zodie. Din cauza mișcării retrograde dintre 30 octombrie 2022 și 12 ianuarie 2023, vom avea o călătorie prelungită cu posibile exploatări. Partea proastă e că am putea avea dubii cu privire la modul în care să le folosim.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

Dacă Soarele reprezintă identitate, atunci Marte este ego-ul brut. Acest aspect îi determină pe nativi să evolueze și să exceleze.

Așadar, Marte caută victoria și prosperă în conflicte relaționale.

Marte guvernează Berbecul și Scorpionul

Poziția sa în harta ta natală, dezvăluie unde sunt individualitatea și puterea ta. Cu Marte în acțiune nu e neapărat vorba despre egoism. Uneori, este nevoie de un războinic pentru a-i apăra pe cei dragi sau pentru a lupta pentru ceva care contează.

Ce se întâmplă cu semnele din Berbec și Capricorn?

Capricorn Pixabay

Marte conduce, acționează. Dintre toate planetele, Marte interacționează cel mai mult cu corpul tău fizic, ca un vas al creației si distrugerii. Pe măsură ce Marte se mișcă prin zodiac, acesta intră în ciocniri și alianțe cu alte planete, declanșând adesea conflicte cu autoritatea (Saturn) sau furnizând motivație pentru vise abstracte (Neptun). În mod firesc, galopează prin semne precum Berbecul si Capricornul, inspirând la acțiune si leadership.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Și se străduiește să găsească un loc in semne hiper-relaționale precum Balanta și Peștii.

Când planeta acțiunii decisive intra in semnul dualității, se simte ca și când fiecare cale este brusc împărțită. Cand Marte intră în Gemeni, poate explora o gamă largă de talente, opțiuni și posibilități. Dar cu aceasta alegere vine indecizia, ambiguitatea și paralizia. Citește previziunile pe larg, pe sfatulparintilor.ro.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...

Când Marte este retrograd, nivelul energiei scade

Atunci când Marte este retrograd, nivelul energiei scade. Poate nu mai suntem foarte motivaţi sau nu avem curajul să acţionăm. În schimb, adunăm frustrarea în interiorul nostru. E foarte important să nu îndreptăm spre noi toată energia (în special cea negativă) care se adună. Trebuie găsite modalităţi prin care să ne descărcăm – de exemplu făcând sport. Şi nu vărsându-ne nervii pe persoanele din jur!

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Nu  pune în practică anumite planuri

În această perioadă, e indicat să nu începem a pune în practică anumite planuri, pentru că acestea s-ar putea amâna sau chiar să nu se realizeze. Este indicat să analizăm – în această perioadă a introspecţiei – ce vrem şi cum ne putem atinge ţelurile, dar să punem în practică planurile noastre abia după ce Marte începe din nou mişcarea directă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private