Sari la conținut

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Zodiile care scapă de griji, li se schimbă destinul: dau lovitura

Horoscop Minerva
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop Minerva

Astrologul Minerva a dezvăluit ce zodii vor avea succes în perioada 15 februarie – 15 martie 2024. Ei sunt nativii care se vor bucura de oportunități și câștiguri în viitorul apropiat. Minerva a transmis previziunile astrologice până pe 15 martie, previziuni care nu vor bucura chiar pe toată lumea. Există și zodii pentru care planetele par că s-au aliniat perfect. Lor le iese totul și le iese fără prea mare bătaie de cap. Nu există explicație logică, horoscopul lor a intrat pe o pantă luminoasă.

Astrologa a spus în cadrul emisiunii Wownews că luna februarie nu este una tipică. Așadar, dacă vă așteptați să continuați pe aceleași coordonate s-ar putea să întâmpinați câteva probleme. Vor ieși pe plus câțiva nativi, câteva zodii pentru care lumea stă în loc.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie: Berbec

Acest nativ este foarte pasionat de cariera sa și face cunoștințe, lasă impresii bune, însă nu e nevoie să se grăbească. O poziție bună la locul de muncă și respectul constituie o adevărată dovadă de succes pentru acești nativi.

În plan emoțional, neînțelegerile dintre parteneri pot să devină mai tensionate pentru că nu știu dacă să aleagă familia sau cariera. Vor fi interesați de tot ceea ce este noi sau original.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie: Taur

Taurii au un sentiment de libertate. Pentru ei dispar interdicțiile și apar diverse posibilități în viața lor. Trebuie să preia inițiativa atunci când vine vorba de carieră, pentru că poate apărea o ofertă care le aduce sarcini în plus.

Ar putea veni cu idei creative. Pot veni oferte foarte bune la actualul job sau vor avea posibilitatea să se angajeze în altă parte, după cum a dezvăluit astrologul Minerva.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie: Gemeni

Gemenilor le este recomandat să înceapă o dietă de detoxifiere. Ar trebui să mănânce mai sănătos și corect și să evite alimentele grase în dieta lor. De asemenea, e bine să-și facă un control medical pentru a se asigura că totul este bine.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie:Rac

Racii vor avea parte de vești bune în plan personal. E bine să se concentreze pe sine și să știe că toate lucrurile se vor așeza, în timp. Au șanse să se bucure de succes în carieră și pot aplica pentru o poziție superioară.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Leu

Începutul lui martie reprezintă o perioadă bună pentru acești nativi și pot avea întâlniri și negocieri. Vor fi interesați chiar și de lucrurile care li se păreau plictisitoare și nimic nu îi sperie pe Lei.

Vor primi bonusuri mari la finalul lunii februarie. În plus, sunt șanse mari să aibă o creștere salarială, dar pot apărea și cheltuieli neprevăzute.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Fecioară

Fecioarele pot investi în imobiliare pentru a-și suplimenta veniturile. Își doresc lucruri noi, dar anumite sentimente îi vor copleși, așa că e bine să le dea frâu. Trebuie să fie generoși, pentru că acest lucru va fi răsplătit, în cele din urmă.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Balanță

În relațiile Balanțelor poate să apară monotonia, așa că aceste zodii sunt nevoite să apeleze la romantism. Oboseala îi poate afecta până la finalul lui februarie. Cu toate că acești nativi sunt recunoscuți pentru înțelepciune, s-ar putea să nu poată face nimic în anumite situații.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Scorpion

Pentru Scorpioni se anunță succes în plan amoros. Chiar și cei care nu au speranță vor vedea cum lucrurile devin mai bune în viața lor. Este important să-și învingă fricile în acest moment.

În plan profesional, riscă să-și piardă din salariu, așa că ar putea să preia mai multe sarcini pentru a le demonstra superiorilor că merită. De asemenea, ar trebui să găsească motivele care împiedică realizările din viața lor.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Săgetător

Dacă vor să fie energici, atunci Săgetătorii ar trebui să fie mai atenți la odihnă. În plus, astrologul îi îndeamnă să renunțe la alimentele de tip fast food, să fie atenți la burnout și la anumite greșeli care îi pot afecta din punct de vedere profesional.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Capricorn

Pentru Capricorni este o perioadă bună pentru studii și examene. De asemenea, nu o vor duce rău nici financiar, pentru că vor primi înzecit din ce cheltuie.

Trebuie să fie atenți dacă nu respectă ce le spun superiorii, pentru că pot apărea consecințe, cum ar fi chiar concedierea de la locul de muncă. Lucrurile se vor îmbunătăți atunci când vine vorba despre bani.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Vărsător

Au dorința de a-și arăta superioritatea, lucru care poate duce la probleme în viața lor, pentru că părerile lor pot fi contrazise de alții. Acest lucru poate să ducă la certuri. Pentru ei contează doar propriile dorințe și s-ar putea să apară lucruri noi în viața lor.

Horoscop Minerva, 15 februarie – 15 martie. Pești

Peștii ar putea avea parte de o propunere neașteptată în carieră. Pot să-și pună în aplicare ideile creative. În același timp, e bine să fie atenți la sănătate, deoarece riscul de accidentare e destul de mare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel