Sari la conținut

Horoscop rune 11 iunie 2024: Fii flexibil, ascultă-te pe tine și nu te teme să rupi reguli

rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii horoscop rune

Horoscop rune 11 iunie 2024: Fiecare rună are mai multe semnificații și un element comun între acestea, iar interpretarea etalarilor este variată și are la baza exact semnificația acestor pietre magice. Primește mesajul, corelează-l cu viață ta prezența și extrage din el tot ce e mai bun!!!Previziuni pentru fiecare semn în parte.

„Horoscop rune 11 iunie 2024. În legendă norvegiană, se știe că zeul Odin și-a tras în țeapă inima cu propria să sulița și a atârnat-o în copacul vieții Yggdrasil pentru nouă zile și nouă nopți, totul că să poată percepe semnificația mistică a runelor. Zeul Odin a făcut acest uriaș sacrificiu plin de chin și risc pentru sine pentru că știa că runele transmiteau mesaje adânci, fiind punți de comunicare între supranatural și natural, iar dacă putea înțelege aceste mesaje ar fi dobândit înțelepciune profundă și putere nelimitată. Zeul și oamenii săi puteau folosi runele că vraja pentru protecție și succes pentru că ele erau simboluri izvorâte din sursă destinului”.

 

Horoscop rune 11 iunie 2024. Berbec

Horoscop săptamanal rune
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Runa etalată – Inguz: Sfatul puterilor înalte prin această runa este să îți focusezi toate eforturile că să termini cu bine tot ce faci acum și ce trebuie terminat. Dacă eșți confuz și letargic, încearcă să ieși din această stagnare că să scapi de vechi și să faci loc la nou, potrivit sfatulparintilor.ro.

Horoscop rune 11 iunie 2024. Taur

Runa etalată – Laguz (inversată): Simți nevoia să ignori un adevăr evident. Că un soț care, deși știe că este înșelat, nu vrea să recunoască. Apariția acestei rune inversate te avertizează că nu este nevoie să rămâi într-o situație dureroasă de dragul aparențelor. Părăsește acel loc cât mai repede posibil.

Horoscop rune 11 iunie 2024. Gemeni
Runa etalată – Perth: Această runa este simbolul unui vas, al unei cupe și este deseori asociată cupei din care se aruncă zarurile. De aceea se consideră că simbolizează norocul și soarta. Forțe intense cer schimbarea. Nu trebuie să te îngrijorezi, căci schimbarea este în bine.

Horoscop rune 11 iunie 2024. Rac
Runa etalată – Raido: Când apare această runa, e semn că urmează o călătorie. Dar această călătorie va fi una de succes, căci va aduce schimbări importante. Poate o schimbare de carieră, poate noi experiențe care să-ți lărgească orizontuirile, să-ți recontureze cursul vieții.

ETALARE RUNE. Leu
Runa etalată – ODIN : Runa germanică Odin este marea runa albă, runa simplă, goală a necunoscutului. Totul începe de la vid și totul se încheie în vid. Vidul înseamnă câmpul larg deschis de oportunități nesfârșite. Atunci când apare runa Odin în extragere, ea anunță faptul că urmează un moment plin de posibilități la care, că să ajungi, este nevoie de o încredere și credință absolută. S-ar putea să fie nevoie să faci un salt în credință, cu brațele total deschise și fără nimic în palme. Tot ce este mai bun te așteaptă dincolo de acest salt.

ETALARE RUNE. Fecioară
Runa etalată – EIWAZ, inversată. Eiwaz îți indică posibilitatea unei incapatanari sau inflexibilități ori lipsa de dorința de a ceda sau de a face un compromis. Că să ai succes într-un nou plan și să îl duci până la capăt, ai nevoie să fii adaptabil oricăror imprevizibilitati, pentru că drumul este lung și adesea întortocheat. Este runa ce simbolizează copacul vieții, magia și visarea. Cuvântul de putere este “unitate” așa cum există forță unificatoare puternică a naturii ce crează o fundație fermă a vieții.

ETALARE RUNE. Balanță, e nevoie de schimbare

Runa etalată – DAGAZ (cu față în sus). Runa îți sugerează că este posibil să fi ajuns la un punct din viață ta în care este nevoie de schimbare. O schimbare poate fi la fel de simplă precum a acceptă cine eșți și să fii fericit că eșți unic și special în felul tău. De ce ai putea dori vreodată să fii la fel că altcineva ? Oricum, acum e un moment pentru o decizie de viață și pentru o schimbare mare a direcției spre care te îndrepți. Rămâi fidel credințelor și valorilor tale și nu vei da greș. Crede în ține și urmează-ți visele.

ETALARE RUNE. Scorpion

Runa etalată – Ehwaz : O situație curentă îți poate aduce ceva nou în viață. Poți ieși la întâlnire cu oameni noi, poți dezvoltă o abordare fundamental diferită a vieții și relațiilor, poți să schimbi o locație, poți merge undeva nou. Fiecare situație promite o schimbare gradată spre mai bine ; se dezvoltă idei noi, se îmbunătățesc relațiile cu oamenii. Fii pregătit pentru schimbare pentru că este favorabilă.

ETALARE RUNE. Săgetător
Runa etalată – Isa: Isa este una dintre cele mai simple rune. Isa reperzinta liniștea și puritatea gheții. Mitul creației norvegiene provine din îmbinarea a două forțe “focul” (Kenaz) și gheață (Isa). Când apare această runa, ar fi bine să limitezi călătoriile și deciziile importante și să aștepți momente mai fertile.

ETALARE RUNE. CAPRICORN

Runa etalată – MANNAZ : Runa Mannaz se referă la omenire și interacțiunea ta cu oamenii în general. În această extragere, runa este întoarsă, ceea ce sugerează o stare de separare între ține și oameni în general sau anumiți oameni din viață ta. Există o lipsa de armonie în interacțiunea ta cu alții, fie că nu accepți cum este societatea fie că societatea nu acceptă ceva la ține. Alternativ, această runa poate sugera și separarea de natură dar și abilitatea ta de a te ridica deasupra acestei separări. Depășește o barieră mentală și deschide-te spre natură și oameni, de unde îți vine împlinirea.

ETALARE RUNE. VĂRSĂTOR, învață din greșeli

Runa etalată – Othila: Dacă cumva te temi de propria ta incompetența sau de gândul că ai putea face o greșeală, încearcă să înțelegi că este mai bine să înveți din greșelile și să capeți experiență în loc să repeți greșelile altora și apoi să regreți. Ce este bine pentru o persoană ce îți da un sfat poate să nu fie bine pentru tine. Fii flexibil, ascultă-te pe ține și nu te teme să rupi reguli.

ETALARE RUNE. PEȘTI
Runa etalată – Sowulo : Această runa te îndeamnă acum să îți sintetizezi contradicțiile pe care le experimentezi în relațiile cu oamenii sau în afacerea ta. Dacă reușeșți, te vei simți încrezător și cu existența plină de sens. Circumstanțele îți sunt favorabile, caută-ți adevărată intergritate. Dar învață și când e timpul să te retragi. Un războinic adevărat e capabil nu doar să lupte și să câștige dar și să se retragă înainte că o situație dificilă să îl sece de puteri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel