Categories: Stil de viaţă

Horoscop rune 21 decembrie. Zodia protejată de Divinitate – la orice pas, Dumnezeu este alături de tine!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Perth: Aceasta runa este simbolul unui vas, al unei cupe si este deseori asociata cupei din care se arunca zarurile. De aceea se considera ca simbolizeaza norocul si soarta.

Forte intense cer schimbarea. Nu trebuie sa te ingrijorezi, caci schimbarea este in bine.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Raido : Raido este runa calatorilor. Este anuntata si recomandata o calatorie.

Joburile ce au legatura cu distantele indepartate si cu transportul sunt favorizate. Iti poti castiga prieteni noi sau se pot intoarce unii vechi. Raido poate sa insemne calatorie, roata, dar implica si ceva mai adanc : calatoria poate fi lunga si ai nevoie de multa viziune, planificare, determinare si curaj.

Metafizic vorbind, ea se refera la calatoria vietii, la roata vietii sau la o cautare adanca spirituala. Ea poate si sa vesteasca un mesaj pe care il poti primi sau pe care sa il trimiti pe baza unui drum.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Tiewaz (inversata): Progresul prin agresiune nu poate fi raspunsul in aceasta situatie particulara. Gaseste un alt mod de a obtine rezultatul dorit. Aplicarea unei presiuni prea mari te poate indeparta de la obiectivul tau.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – WUNJO : Runa Wunjo este runa bucuriei. Bucuria este o energie comuna si la indemana, insa, aici, runa fiind invers, ti se sugereaza ca este posibil ca singur sa iti tii bucuria la distanta, fiind intr-o stare de singuratate.

De ce alegi sa fii separat ? Da-ti voie sa simti bucuria. Totodata, aceasta runa este si simbolul zeilor si perfectiunii.

Mesajul runei intoarse este un semnal ca te poti simti separat de divinitate fapt ce este doar in mintea ta. Divinitatea e in tine, cu tine si in preajma ta. Deschide-ti portile ferecate si conecteaza-te cu ea.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – BERKANA : Aceasta runa indica inflorire si maturizare si este relationata cu noile forme. Cresterea poate sa apara in viata de zi cu zi, in familie sau in situatii interpersonale. Procesul schimbarii de sine este in miscare si iti va aduce beneficii.

Pentru ca aceasta crestere sa curga liber, runa Berkana te sfatuieste sa elimini toate rezistentele printr-un proces profund de curatare.

La nevoie, cere unui expert sa te asiste si ajute in acest proces. Dupa ce rezistenta va fi eliminata prin consecventa si atitudine potrivita, apoi inflorirea poate aparea.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – Eihwaz : Eihwaz este runa apararii si are un simbol magic semnificand intelepciunea gasita in adversitate.

Ai puteri de defensiva si de atac la nevoie. Ai protectie, rabdare si strategie in fata atacurilor subite. In superstitia anglosaxona, se plantau anumiti copaci pentru a tine la distanta animalele nedorite.

Nu trebuie temuta aceasta runa pentru ca ea semnifica si rezistenta si continuitate.

Are puteri protectoare magice deci cand apare semnifica faptul ca esti in siguranta in fata unor atacuri si ai arme puternice de aparare.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – EHWAZ. Aceasta runa este simbolizata de doi cai si inseamna miscare.

Orice miscare faci impreuna cu cineva ca echipa in aceeasi directie duce la multe realizari si la rezultatele dorite. Deseori este o aventura in necunoscut dar curajul de a face miscarea aduce recompense.

Energia runei este conectata cu zeii Frey si Freya. Ti se vestesc noi contracte ce aduc asocieri benefice sau o mutare intr-o noua locatie. Intelegerile stabilite vor duce la beneficii.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – Isa : Aceasta runa te sfatuieste sa nu te dai cu capul de zid, sa eviti miscari bruste si atacuri energetice. Conceptul “cine vrea sa reuseasca reuseste” acum iti poate crea un mare deserviciu daca il urmezi.

Cel mai mult ai nevoie acum de rabdare, rezistenta si flexibilitate – nu incerca sa fortezi si sa influentezi o situatie. Intelege ca exista perioade de asteptare, chiar de abandonare temporara a unui subiect la care te gandesti, potrivit Sfatul Părinților.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – Inguz: Aceasta runa simbolizeaza dezvoltarea personala, cresterea nivelului de constienta, de empatie globala. La nivel mai mic, runa simbolizeaza o intalnire cu cei dragi, o masa in familie, o aniversare.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – Kenaz: Runa iti releva identitatea ta in orice aspect al vietii. Te autoimplinesti cu tot ce intentionezi si nu poti decat sa te feliciti pentru asta.

Nu arunca munca facuta sau relatiile tale pentru ca personalitatea ta se manifesta mult prin ele. Daca depui eforturi in acea directie, vei fi recompensat generos.

Poate curand vei avea un nou job caruia ii vei dedica cu bucurie timp si energie. Si poate vei intalni pe cineva intr-o relatie care iti va scoate in evidenta cele mai bune talente si calitati.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz sugereaza lipsa, nevoia, dorinta de a avea ceva ce nu ai acum. Insa, fara indeplinirea acestei nevoi, dorinte, nu vei mai fi motivat sa continui, ceea ce va genera sentimente dificile si neplacute.

ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo indica faptul ca acum esti o persoana careia ii place sa detina controlul. Este momentul sa dai drumul la o parte din acest control si sa ai timp pentru tine insuti, in loc sa te tot ingrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control.

Ai nevoie sa ii lasi pe altii sa isi gaseasca propria lor cale, sa faca propriile lor greseli si sa invete din ele. Nu poti fi adapost pentru ei pentru totdeauna.

Recent Posts

Încep lucrările la 20 de spitale din cele 27 de obiective acceptate la finanţare din PNRR

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că vor începe lucrările la 20 de spitale din…

13 minute ago

7 motive pentru care te doare urechea. Când semnalează o problemă de sănătate subiacentă?

Durerea de ureche, cunoscută sub numele medical de otalgie, este cauzată de o multitudine de…

53 de minute ago

Categoria de pensionari care vor primi pensia dublată. Câți ani au muncit?

3.000.000 de pensionari primesc pensii mărite în luna septembrie. În acest moment, există un proces…

o oră ago

Recalcularea pensiilor s-a încheiat. Dacă ai lucrat sub acest număr de ANI nu primești niciun BAN în plus

Se pare că recalcularea pensiilor s-a încheiat, deoarece directorul Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu,…

2 ore ago

Horoscop 23 mai 2024. Linişte şi energie bună pentru Capricorni, iar Taurii sunt suprasolicitaţi

Horoscop 23 mai 2024. Linişte şi energie bună pentru Capricorni, pe când Taurii sunt suprasolicitaţi.…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar