Sari la conținut

Horoscop rune 24-30 iunie. Mihai Voropchievici, atenționare pentru Vărsători, Tauri și Săgetători. Urmează o săptămână complicată

predictii rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii rune cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 24-30 iunie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici anunță o renaștere pentru Gemeni și schimbări benefice pentru nativii Raci și Pești.

Săgetătorii trebuie să schimbe tactica dacă vor să câștige, iar Vărsătorii vor avea parte de încercări nenumărate.

Află în cele ce urmează care sunt predicțiile astrologice complete, făcute de celebrul numerolog, potrivit fanatik.ro.

Horoscop rune 24-30 iunie 2024. Berbec- Transformări majore

Berbecul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, care pot avea loc încă de la debutul săptămânii. Fii pregătit pentru transformări majore!

Taur- Urmează o bătălie

Taurul are de susținut o mică bătălie, însă runa vine cu un sfat prețios: nu ai de ce să fii îngrijorat. Acea luptă aduce câștig în mod sigur.

Gemeni- Renaștere

Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. E o revigorare, o renaștere în planul disponibilităților fizice, psihice și financiare.

Horoscop rune 24-30 iunie 2024. Rac- Schimbare benefică

Racul a dat lovitura, însă urmează alta, de această dată benefică în existența sa, în perioada 24 – 30 iunie. E un salt calitativ și rapid.

Leu- Câștiguri pe toate planurile

Leul are parte de o săptămână bună, câștiguri pe toate planurile, fii sigur de acest aspect. Nu ai de ce să îți faci griji.

Fecioara- Rezolvarea unei probleme

Fecioara e pe punctul de a se muta din casă sau schimbă locul de muncă. Acționează favorabil într-o problemă care o preocupă.

Horoscop rune 24-30 iunie 2024. Balanța- Vești bune

Balanța e atenționată că va primi vești bune în perioada imediat următoare. E o surpriză sau o sumă de bani importantă. Numai motive de bucurie.

Scorpion- Să lase trecutul în urmă

Scorpionul este sfătuit să lase de-o parte toate problemele și grijile care țin de trecut. Lasă în urma ta necazurile și pregătește-te pentru o vreme mult mai bună.

Săgetător- Schimbare de tactică

Săgetătorul a avut două săptămâni consecutive foarte grele, însă de această dată runa îl atenționează că e cazul să schimbe tactica, să abordeze diferit problemele de interes.

Horoscop rune 24-30 iunie 2024. Capricorn- Multă răbdare

Capricornul e îndemnat să aibă răbdare, să nu forțeze prea mult mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite numai pentru cei care știu să aștepte.

Vărsător- Încercări pe toate planurile

Vărsătorul are parte de o săptămână problematică, sunt încercări în toate domeniile. Are nevoie să-și întărească forța și rezistența.

Pești- Schimbare majoră

Peștii trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante și care va avea loc curând. Are legătură cu locuința.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel