duminică, februarie 5, 2023

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Neti sandu, astrologul Pro TV, a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 23-29 ianuarie 2023. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte? Cine are parte de bani? Cui îi va merge bine în dragoste toată săptămâna? Răspunsul pentru toate semnele zodiacale a fost oferit de Neti Sandu. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Berbec
E posibil să aveţi un succes în carieră, să deveniţi şi mai vizibili în societate, să lucraţi şi în paralel la mai multe proiecte şi personale şi de serviciu.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre crizele de ficat. Ce semne apar câ...

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Taur
O promovare la serviciu, dar o să fie ceva antrenant, care să vi se potrivească şi o să vă achitaţi onorabil, drept care o să luaţi şi bani.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Gemeni
Un nou proiect la orizont şi o să câştigaţi, pe lângă bani, o notorietate care o să vă consolideze statutul şi o să aveţi uşi deschise peste tot.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Rac
E momentul marilor reușite și o să investiți toate resursele ca să vă atingeți un obiectiv pe care vi l-ați propus mai de mult, dar nu au fost condiții propice.

Te-ar mai interesa: Postul intermitent: 10 beneficii uluitoare pentru ...

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023 – Leu
O să vă lansaţi şi voi într-o nouă aventură profesională c-aveţi o bună intuiţie, fler în afaceri şi o să fructificaţi – ce aţi început anul trecut.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Fecioară
E o problemă importantă de rezolvat, poate are legătură cu familia, cu o investiţie pe care vreţi s-o faceţi, dar trebuie să fie şi ai voştri de acord. Vedeţi ce şi cum.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Balanță
Se poate să vă asociaţi cu cine trebuie ca să vă puneţi în valoare, să luaţi şi bani şi să deschideţi o nouă perspectivă în sfera profesională, în carieră.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Scorpion
Se poate să vă faceţi cunoscute calităţile în societate, să primiţi un titlu, să vă promovaţi, în continuare, munca, să vă faceţi un nume, dacă nu v-aţi impus până acum.

Te-ar mai interesa: Trei zodii care își găsesc iubirea târziu în viață...

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Săgetător
Vi se face, din nou, o ofertă de lucru şi poate vă duceţi dacă aţi acumulat nişte nemulţumiri la actualul serviciu, că oferta pare să fie generoasă.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Capricorn
Se poate să aflaţi despre o ofertă de muncă, o nouă provocare pe linie profesională şi o să fie o nouă direcţie de urmat, în carieră.

Te-ar mai interesa: Cea mai sănătoasă dietă din lume. Prelungește viaț...

Proiecte serioase la orizont

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Vărsător
La voi, sfera financiară se colorează frumos și o să luați bani, c-aveți proiecte serioase la orizont, și o să aveți asigurată baza financiară.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Pești
O să recuperați o sumă de bani pentru care ați tot făcut investiții și o să vă mai achitați din taxele de început de an, impozite, lucrurile suplimentare care „înghit” bani, potrivit stirileprotv.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private