sâmbătă, octombrie 1, 2022

Horoscop Septembrie 2022. Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit la Antena Stars că începutul toamnei vine cu 7 planete retrograde. Iată ce presupune acest lucru și care sunt sfaturile sale pentru nativi!

Mariana Cojocaru: „Risc de mişcări de stradă”

„Este zona de retrospectivă a ceea ce ai făcut în trecut sau n-ai făcut și trebuia pus ca să te reorganizezi, să poți să faci. Retrograd înseamnă restante din trecut, inclusiv din viețile anterioare, pentru că unii nu știu ce restanțe au și ce au promis că vor îndeplini în viața asta și vor îndrepta, dar asta ţine de astrograma karmică a fiecărui om.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

Sunt în septembrie marcate 7 planete retrograde și, practic, are impact asupra zodiacului în ansamblu.

Avem Jupiter retrograd în Berbec şi asta înseamnă acțiuni care țin de justiție, acțiuni care țin de dreptatea pe care poți să ți-o faci sau nu, de nedreptățile care se pot produce pe Jupiter retrograd, îndreptarea unor chestiuni care țin de social și politic, a unor măsuri care s-au luat și erau nedrepte pentru țară, pentru mapamond, pentru că afectează întreaga planetă.

Avem şi un Satun retrograd – este cel care constrânge, disciplinează, vrea și are pretenție de la noi. Se spune că lucrurile trebuie gândite ca la carte, ideile trebuie să fie reformatoare, geniale, de acolo și mișcările de stradă care pot să apară.

Te-ar mai interesa: Cele mai bun surse naturale de melatonină, hormonu...

Suntem în anul Tigrului, echivalent Vărsător-Tigru de apă. În 1956, acum aproximativ 60 de ani, când a mai fost anul Tigrului de apă, au fost acțiuni de stradă în România, acţiuni grele care au fost reprimate.

Lucrurile vor avea o anume evoluție

Şi dacă vor începe tensiuni de stradă, nu mai putem să funcționăm ca pe vremea comuniștilor și să reprimăm, cum era atunci. Deci clar că anticipează ceva, cu mișcări de stradă, cu nemulțumiri, cu frustrări, cu dureri acumulate.

Te-ar mai interesa: Astăzi este mare sărbătoare pentru creștini. Ce ru...

Mai avem apoi Neptun retrograd în Pești, care ne duce cu gândul către ceva profund, latura aceasta nevăzută a lumii. Pentru unii înseamnă crez, pentru alții înseamnă tranziție. Pentru cei mai mulți poate să însemne mișcări macro în zona politică, deci lucrurile vor avea o anume evoluție.

Mai avem un Pluton retrograd în Capricorn. Capricornul în general este tăcut şi atunci e o chestiune care ține de psihic, de interior, de regăsirea eului interior, de conectarea la eul superior, la univers, la astral, la energia planetelor, la magnetism.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Şi, evident, Mercur retrograd care urmează în septembrie”, a spus astrologul la Antena Stars.

Sursă: România TV

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru

„Planetele retrogradează pentru că, dacă nu ar retrograda, noi am ține-o într-o direcție, cum spune românul de la țară, langa, nu ne-am mai uita în stânga, în dreapta. Alții ar călca pe cadavre ca să facă o carieră de succes, alții nu țin cont și au impresia că cu cât lovesc mai tare, cu cât afectează mai tare, cu atât sunt ei mai zmei, mai zbir. Nu este chiar așa.

Te-ar mai interesa: Atenție, aceste locuri de joacă sunt periculoase! ...

Deci trebuie să intre în mișcare retrogradă pentru că oricine trebuie să se reconecteze, să întoarcă fața către trecut, să se analizeze, să vadă ce are de făcut de-acum încolo”, a continuat astrologul.

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. „Trăim vremuri atât de grele”

„În luna septembrie, acțiunile sunt specifice lunii Fecioarei. Ne pregătim organismul pentru sezonul rece, trebuie să venim cu un plus de vitamine, de fier, de calciu, de lucruri care să ne pregătească pentru trecerea către zona aceasta, mai ales acum că trăim vremuri atât de grele.

Trebuie să avem o retrospectivă a ceea ce înseamnă studiile noastre, reorganizarea, reorientarea profesională. Unii pot lua o decizii majore de plecat din țară, de venit din țară.

Există aspecte care te duc cu gândul la afecțiuni care se pot croniciza, iar Fecioara și așa are structură ipohondră și face din țânțar armăsar.

Trebuie să fie atenți toți nativii dacă merită să facă anumite investigații, dacă merită să facă anumite intervenții, operații, dacă trebuie să se ocupe mai mult de ei, dar nu numai în plan fizic, ci și în plan spiritual și sufletesc”, a încheiat astrologul Mariana Cojocaru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private