Sari la conținut

Horoscop septembrie. Astrolog: Este momentul să acționați

Astrolog Daniela Simulescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop zilnic

Horoscop septembrie 2022. Veste excelentă pentru o zodie. Astrolog: Este momentul să acționați.Principalele evenimente astrologice ale lunii septembrie se deschid cu intrarea lui Venus în Fecioară. Acest tranzit, potrivit astrologului Daniela Simulescu, ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre.

Horoscop septembrie 2022. Veste bună pentru o zodie: Este momentul să acționați

Horoscop septembrie 2022. „Luna septembrie nu este făcută pentru lamentări și victimizări, ci pentru muncă. Pentru găsit rădăcinile tuturor problemelor. Nu doar pentru a rezolva pe moment. Aspectele importante ale lunii vorbesc despre abordarea unei situații din toate unghiurile, nu doar din acelea convenabile.

Și vom primi permisie de la astre să greșim de mai multe ori până când vom găsi exact ce ne trebuie. Depinde doar de noi dacă suntem flexibili cu propria persoană sau prea exigenți, explică astrologul Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro

Daniela Simulescu: Iubirea trece prin stomac și portofel

Principalele evenimente astrologice ale lunii septembrie se deschid cu intrarea lui Venus în Fecioară. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel.

Atenție! Pe 10 septembrie avem două evenimente importante: Mercur retrogradează în Balanță și avem și o Lună Plină în Pești

Mercur își va începe a treia retrogradare din 2022, ca și celelalte două cazuri dintr-un semn de aer. În primă fază, ne va ajuta să purtăm unele discuții cu partenerii, amânate mult timp. Ne vom întâlni cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult, vom reveni asupra unor decizii parteneriale și ne vom da seama că dreptatea noastră nu este și a altora.

La oricine/orice ne aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Insist foarte mult și pe investigații referitoare la sănătate. Chiar dacă evenimentul se petrece pe Mercur retrograd, putem cere a doua opinie. Această Lună Plină se va resimți serios în astrogramele celor cu marcaj dublu (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Și pentru că Marte este în Gemeni, gradul de irascibilitate va fi greu de controlat.

Pe 23 septembrie Soarele intră în Balanță și vom avea echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară.

Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos. Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Și Venus intră în Balanță pe 29 septembrie.

Previziunile lunii septembrie pentru SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI:

Săgetător/ Ascendent în Săgetător în septembrie 2022

Astrologul recomandă celor din zodia Săgetător „să împaci și capra și varza”, având în vedere că acolo sunt multe planete în casa a 10-a, iar Marte este în casa a 4-a, deci este o tensiune interioară. Ai o tensiune un interioară, ai foarte multe dorințe și pretenții, ești extrem de selectiv. Vrei să ai dreptate, vrei să fii primul la job. Tragi prea mult de toate și s-ar putea să nu reușești nimic.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn în septembrie 2022

Va fi o lună bună pentru Capricorni în general, chiar dacă începe retrogradarea lui Mercur care se va întoarce din Balanță în Fecioară în casa a 10-a a voastră, nu vă aduce atât de multe probleme pe cât ar putea să o facă, ci mai degrabă vă obligă să vedeți că aveți principiile un pic cam învechite și trebuie să vă adaptați vremurilor și situațiilor actuale. Este momentul să acționați după noi metode.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător în septembrie 2022

Primele trei săptămâni ale lunii nu vă priesc. Aveți în casa a 8-a multe planete. Ar trebui să începeți un proces de introspecție, să vă ocupați de curățenia sufletească, de o oarecare detoxifiere. Luna septembrie vă poate pune față în față cu tot felul de crize sau de situații toxice. Trebuie să vă puneți întrebări cu privire la ce anume vă place să faceți, ce vă face inima să vibreze.

Pești/ Ascendent în Pești în septembrie 2022

Primele trei săptămâni ale lunii sunt cu toate reflectoarele pe partener, se pare că acesta are tot felul de probleme și de evenimente care vă vor consuma energia și va trebui să fiți alături de el, mai ales că voi aveți acest spirit de sacrificiu. E nevoie să îl sprijiniți de data aceasta, astrele vă invită, însă, să o faceți în mod conștient, fără a mai atrage nevoia de victimizare, a conchis astrologul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel