Sari la conținut

Horoscop special! Sezonul Gemenilor: Capricorn, arzi lumânarea la ambele capete. Vărsător, nu te împotrivi

horoscop gemeni
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
previziuni pentru zodia gemeni

Horoscop special! Sezonul Gemenilor: Capricorn, arzi lumânarea la ambele capete. Vărsător, nu te împotrivi

Sezonul Gemenilor a început pe 21 mai și se va termină pe 21 iunie. Potrivit astrologilor, această perioadă „poate duce la nerăbdare și la o lipsă de filtru”. Vezi ce aduce sezonul Gemenilor pentru toți nativii din zodiac.

Sezonul Gemeni (21 mai – 21 iunie): „explozii din trecut“ și introspecție

„Energia Gemenilor este o energie a accelerării. Din punct de vedere energetic, ne simțim cu toții mai sociabili și mai sociabili, predispuși să ne facem planuri și să căutăm distracția.

Zodia Gemeni este guvernată de planeta Mercur, care este planeta comunicării. În timpul sezonului Gemenilor suntem mai spirituali și mai vorbăreți, ceea ce ne dă un plus de capital social și mental. Așteptați-vă să deveniți ca un student în această perioadă, deoarece este probabil să aveți o dorință sporită de a absorbi și de a împărtăși informații”.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Berbec

Pentru zodia Berbecului, sezonul Gemenilor este o perioadă aglomerată, deoarece Soarele le ocupă a treia casă a gândirii. Energia neliniștită și o nevoie puternică de a comunica și de a învăța lucruri noi sunt prezente. Așa că lucrează la conexiunile tale, Berbec, potrivit stiridiaspora.ro.

Este posibil să simți o chemare pentru a-ți perfecționa unele dintre abilitățile tale sau să te înscrii la cursuri care te interesează. Mintea ta funcționează la viteză maximă și nu poți absorbi suficiente informații.

Asigură-te că planifici o seară de jocuri banale – știm cu toții cât de mult îți place să câștigi, iar astrele sunt cu siguranță de partea ta.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Taur

Este timpul să te concentrezi asupra finanțelor tale, Taur.

Pentru Tauri, sezonul Gemenilor este un moment în care trebuie să se concentreze asupra sferei materiale, deoarece Soarele ocupă a doua casă a banilor. Ai avut parte de un sezon, iar acum este timpul să te ocupi.

Sezonul Gemenilor îți amintește că trebuie să muncești din greu pentru a juca din greu mai târziu. S-ar putea să trebuiască să-ți regândești bugetul sau să te gândești la o nouă ofertă de muncă. Dar, de obicei, este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu și pentru a cumpăra orice obiecte mari.

Dacă aveți banii necesari, nu vă temeți să vă răsfățați.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Gemeni

Pe măsură ce Soarele se mișcă prin semnul tău, nu există un moment mai bun decât acum pentru a te concentra asupra ta și a obiectivelor tale personale. Cu Soarele activând prima casă pentru Gemeni, este o perioadă de regândire.

Pentru acest semn, este un moment excelent pentru a-ți actualiza imaginea, precum și pentru a te gândi la obiectivele tale pentru anul care urmează.

Ce ești gata să schimbi? Aveți determinarea de a merge până la capăt. Gândește-te la asta ca la un impuls cosmic – ești în control la cârma vieții tale și poți decide cum se va desfășura aceasta.

Este un memento pentru a aprofunda mai adânc în autenticitatea ta și în ceea ce te face unic.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Rac

Deși sezonul Gemenilor este cunoscut ca fiind o perioadă de companie, vă reamintește vouă, Racilor, importanța solitudinii. Pentru un Rac, sezonul Gemenilor este o perioadă de odihnă și de introspecție liniștită.

Este o perioadă în care puteți dezvolta un sentiment mai profund de spiritualitate și chiar să începeți să țineți un jurnal de vise, deoarece Soarele luminează a douăsprezecea casă a subconștientului.

Poate că ați încheiat un capitol important din viața dumneavoastră sau procesați un eveniment emoțional. Această perioadă necesită o odihnă suplimentară pentru a putea integra toate lecțiile și experiențele prin care tocmai ați trecut.

Instrumente precum meditația și practicile spirituale care îți susțin bunăstarea sunt incredibil de utile în această perioadă.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Leu

Atunci când Soarele, centrul sistemului solar și conducătorul tău planetar, trece prin semnul Gemenilor, ești încurajat să te sprijini pe plasa ta. Aceasta este o perioadă foarte seculară pentru Leu, deoarece Soarele le activează a unsprezecea casă a comunității și a prieteniei. Ei sunt în centrul atenției și, în același timp, savurează oportunitatea de a se reconecta cu speranțele și visele lor.

Evenimentele comunitare pot duce la crearea de rețele în rețeaua ta, care te vor ajuta să îți realizezi speranțele și visele în viitor.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Fecioară

Când Soarele va trece prin Gemeni, veți simți o tensiune între viața socială și cea personală. Fecioarele se bucură acum de succes în carieră, deoarece Soarele ocupă casa lor de atenție publică. Acesta este un moment prielnic pentru ei să înceapă proiecte mari, să ceară o mărire de salariu și să reflecteze asupra poziției lor în lume.

S-ar putea să vă găsiți într-o stare de spirit mai gânditoare și să vă puneți la îndoială cariera: Sunteți împliniți? Este aceasta cu adevărat chemarea ta?

Sau primiți în sfârșit recunoașterea pe care o meritați și promovarea mult așteptată. Dar, pe măsură ce lucrurile se accelerează la serviciu, la fel se întâmplă și cu responsabilitățile de acasă și viața de familie. Găsirea unui echilibru între cele două este vitală.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Balanță

Când Soarele trece prin Gemeni, Balanța este pregătită să cheme mai multe aventuri în viața lor. Sezonul Gemeni este o perioadă de expansiune a conștiinței pentru Balanță, deoarece Soarele le ocupă a noua casă a filozofiei.

Acesta este cel mai bun moment al anului pentru Balanță pentru a călători, a învăța și a explora lumea. Dacă plănuiești de mult timp o călătorie, s-ar putea ca în sfârșit să te hotărăști și să îți rezervi biletul.

Pentru tine, călătoriile merg mână în mână cu dobândirea unei înțelepciuni profunde.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Scorpion

În mod surprinzător, gândul de a socializa și de a trece de la un eveniment la altul te poate obosi, Scorpionule.

Pentru tine, sezonul Gemenilor deschide o perioadă specială. Sezonul Gemenilor este incredibil de introspectiv pentru Scorpioni, deoarece Soarele le activează a opta casă a transformării. Este o perioadă excelentă pentru a vă concentra asupra creșterii personale, intimității și îmbrățișării schimbării.

Pe măsură ce Soarele se mișcă prin Gemeni, veți îmbrățișa gândirea interioară și veți deveni curioși să explorați mecanismele interioare ale psihicului vostru. Atunci când vă veți accepta durerea și temerile din trecut, veți putea să vă recâștigați puterea.

Să lucrezi asupra ta și să înveți să apelezi la sprijinul celorlalți atunci când ai cea mai mare nevoie, sunt esențiale.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Săgetător

Dragostea este în aer, Săgetătorule. Atunci când Soarele se află în Gemeni, Săgetătorii tind să se concentreze pe relațiile de tip unu la unu.

Învățarea prin intermediul celorlalți este ceea ce este relevant acum, deoarece universul promovează conexiunea, compania și sprijinul. Dacă sunteți într-un parteneriat, poate că relația ia o turnură mai serioasă. Dacă ești singur, este posibil să descoperi că ești în căutarea a ceva mai serios decât ceea ce te atrage în mod normal.

Nu te împotrivi, dar și atenție: s-ar putea să primești vești și de la un fost sau doi foști, sau să rezolvi unele probleme cu partenerul actual.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Capricorn

Capricorn, arzi lumânarea la ambele capete. Sezonul Gemenilor poate fi epuizant pentru tine. Soarele în Gemeni activează cea de-a șasea casă a muncii, așa că vor fi o mulțime de proiecte noi pe biroul Capricornului. Lecția ta în acest sezon al Gemenilor este să găsești un echilibru între viața profesională și cea de acasă.

Acesta este, de asemenea, cel mai bun moment al anului pentru a adopta practici de wellness. Luați în considerare să încercați o nouă rutină de exerciții fizice, să începeți un jurnal sau să meditați.

Atunci când te concentrezi pe sănătatea ta, toate celelalte domenii ale vieții tale vor înflori și ele.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Vărsător

Este timpul să te distrezi, Vărsătorule. În timpul Gemenilor, Soarele va activa a cincea casă a creativității și a romantismului în Vărsător, aducând o schimbare și o ajustare de atitudine foarte necesară în viață.

Sarcina ta în timpul sezonului Gemeni este simplă: fă-ți mândru copilul interior. Urmați orice capriciu și impulsuri creative care vă aprind. Gândește-te la hobby-urile sau activitățile de care te-ai bucurat în copilărie și angajează-te să le încorporezi în viața ta. Scoateți vopselele cu degetele sau trageți cu arcul!

Aceasta este, de asemenea, o perioadă incredibil de creativă și romantică pentru tine. Este cea mai bună perioadă din an pentru a merge la o întâlnire sau pentru a te înscrie pe un site de întâlniri.

Sezonul Gemenilor pentru zodia Pești

Abilitățile tale psihice sunt sporite, Pești. Dar când nu sunt?! Sezonul Gemenilor adaugă o doză suplimentară de clarviziune la prezența ta eterică. Te poți simți ca un burete energetic, absorbind energia altora în stânga și în dreapta.

Acest sezon te transformă, de asemenea, într-un fel de persoană casnică. Acasă este acolo unde se află inima Peștilor, deoarece Soarele le luminează cea de-a patra casă de familie. Este o perioadă excelentă pentru „cuibărire”, reconectarea cu familia și chiar cu strămoșii.

Lucrurile din casă și din familie pot, de asemenea, să se accelereze – poate că te muți, îți iei un nou coleg de cameră sau te gândești să te muți cu cineva special. Pot apărea, de asemenea, renovări ale casei și reuniuni de familie.

Este demn de remarcat faptul că proiectele de renovare tind să meargă bine acum, dacă ai pus deja la cale niște planuri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel