duminică, august 1, 2021

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania.

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017

 Intre 21 şi 22 octombrie, la prânz,

discuţii legate de primirea unui bun sau de obţinerea unui avantaj material pentru care se va apela la tactici şi manevre abile. în această strategie poate apărea o fisură de gândire sau de acţiune, care nu este conformă cu legile juridice, morale sau financiare. Preocupări etice sau medicale legate de aspectul morţii, al sfârşitului sau de transformări care au nevoie de regenerare. între 22 octombrie, după ora 14:57, şi zorii zilei de 25 octombrie, tentaţia de a face o călătorie (excursie) în străinătate, contacte cu oameni şi instituţiile din afara ţării. Dor de ducă, chemarea depărtărilor.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29), Marte va intra în zodia Balanţei, care va dinamiza casa a Vll-a a relaţiilor parteneriale. Discuţii aprinse legate de un proiect sau de un contract. Posibilă intensificare a conflictelor deja existenţe între soţi sau asociaţi într-o afacere. Unii pot avea câştig de cauză într-o dispută sau într-un litigiu minor. Pe 23 octombrie dimineaţa, la ora 9:27, Soarele va intra în zodia Scorpionului, în casa a Vlll-a, şi va mări capacitatea nativului de a înţelege mai bine, din punct de vedere moral sau filosofic, limitele fiinţei umane. între 25 octombrie, după ora

3:13, şi după-amiaza zilei de 27 octombrie, rezistenţă nervoasă, capacitate de a lupta, combativitate în relaţiile de serviciu, în posturile publice, în consolidarea autorităţii socio- profesionale. Pe 27 octombrie, după ora 15:49, posibile surprize de la prieteni sau aflarea unor veşti care îi vor lua pe nativi prin surprindere cu privire la un cunoscut de-al lor.

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017

 Intre 21 şi 22 octombrie, la prânz, tendinţa de a rezolva conflictele parteneriale prin tactici viclene, diplomatice sau a căror abilitate, chiar dacă le aduce

câştig de cauză, să nu fie “ortodoxe”. Există riscul ca, la rândul lor, să devină victima manipulării bazate pe tăinuirea adevărului, deformarea realităţii, “forţarea mâinii”. Atenţie la mărturiile false, la trădarea prin vorbe şi fapte.între 22 octombrie, după ora 14:57, şi zorii zilei de 25 octombrie, interes sau presiune exterioară, rezultată din cursul firesc al evenimentelor de a reglementa prin acte juridice statutul unui bun primit sau al unei moşteniri ori al unor favoruri materiale care provin de la instituţii (sponsorizări, burse, scutiri de taxe). Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29),

Marte va intra în zodia Balanţei si va dinamiza sectorul muncii de zi cu zi. Moment al implicării, al efortului fizic sau intelectual. Şansă în rezolvarea unui chestiuni în neregulă la locul de muncă prin intermediul discuţiilor lămuritoare sau găsirea unui loc de muncă pentru cei fără plasament în acest moment. Pe 23 octombrie dimineaţa, la ora 9:27, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va accentua nemulţumirile parteneriale. între 25 octombrie, după ora 3:13, şi după-amiaza zilei de 27 octombrie, limite sau reticenţe mentale în faţa noului, refuz de adaptare sau de modernizare a felului de a fi şi de a gândi. Pe 27 octombrie, după ora 15:49, nativii s-ar putea confrunta cu situaţii neprevăzute, cu evenimente care să-i oblige să-şi revizuiască poziţia şi sentimentele faţă de partenerii de viaţă, de activitate sau faţă de rivali si duşmani.

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017

 Intre 21 şi 22 octombrie, la prânz, stări organice dezagreabile, de scurtă durată, însoţite de un rău interior (tristeţe, amărăciune, îngrijorare, regrete). între 22 octombrie, după ora 14:57, şi zorii zilei de 25 octombrie, dorinţa de a reglementa o relaţie partenerială. Obligaţia de a suporta rigorile legii sau de a se supune unor proceduri legale pe fondul unui proces, al unei anchete. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29), Marte va intra în zodia Balanţei şi va genera o dinamică specială a relaţiilor sentimentale. Nativii vor avea chef de aventură, de schimbare a peisajului afectiv, de provocări erotice. Etapă a plăcerilor trăite în exces (mâncare rafinată, băutură peste măsură, jocuri, pariuri, sporturi, distracţie, risipă de energie). Pe 23 octombrie dimineaţa, la ora 9:27, Soarele va intra în zodia Scorpionului, accentuând un context şubred din punct de vedere medical: tendinţa la infecţii genitale, urinare, dentare, sinuzite, nevoia de a suporta o intervenţie chirurgicală la dinţi sau la sinusuri, dezordine endocrină. între 25 octombrie, după ora 3:13, şi după-amiaza zilei de 27 octombrie, imposibilitatea de a rezolva o chestiune patrimonială din cauza opoziţiei unor persoane interesate, la rândul lor, de acelaşi profit. Pe 27 octombrie, după ora 15:49, moment al inspiraţiei; Gemenii pot avea idei interesante sau soluţii neobişnuite. Perioadă fecundă pentru cei care desfăşoară activităţi intelectuale (scriu, studiază, cercetează) sau pentru cei care se confruntă în activitatea lor cu publicul în varii ipostaze (profesorat, avocatură, politică, interpretare artistică).

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017

Intre 21 şi 22 octombrie, la prânz, scurte crize de gelozie, stări interioare afectate de gânduri sau informaţii care-i fac pe nativii să se îndoiască de onestitatea partenerului lor. Idei distructive, născute din revolta unor Raci care au impresia că nu sunt la înălţimea aşteptărilor din partea publicului sau, dacă sunt interpreţi, că nu ating culmile performanţei în creaţia lor artistică. între 22 octombrie, după ora 14:57, şi zorii zilei de 25 octombrie, posibile situaţii cu tentă legală care izvorăsc în relaţiile de muncă pe fondul schimbărilor de statut la nivelul instituţiei unde activează. Stare organică uşor ameliorată, pe fondul unei revigorări trupeşti. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29), Marte va intra în zodia Balanţei, care îi va face harnici şi dedicaţi treburilor domestice. Dorinţa de a face o schimbare în plan locativ (mutare, închiriere, mai puţin vânzare/cumpărare). Stare de bine, senzaţie de confort, mai ales dacă nativul a făcut înnoiri în locuinţă (curăţenie, mobilier nou, reparaţii, redecorare a interiorului). Pe 23 octombrie dimineaţa, la ora 9:27, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi le va da impulsuri sentimentale; perioadă favorabilă conceperii unui copil. între 25 octombrie, după ora 3:13, şi după-amiaza zilei de 27 octombrie, ostilităţi minore în plan partenerial, întârzieri, amânări sau blocaje în negocieri şi în discuţiile pe tema unui proiect. Pe 27 octombrie, după ora 15:49, riscuri pentru integritatea corpului fizic, mai ales în cazul celor care au o predispoziţie astrală natală ce intră în contradicţie cu tranzitele actuale. Surprize de natură materială.
Cititi continuarea pe horoscop-urania.com

Ultimele stiri

Parteneri