Categories: Expertul zilei

Horoscop Urania 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023: Ce ne aduce VENUS în Vărsător. Atenționări pentru acești nativi

Horoscop Urania 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023: Ce ne aduce VENUS în Vărsător. Atenționări pentru acești nativi în primele zile ale noului an.

Prima săptămână din 2023 începe cu un eveniment astrologic principal: intrarea planetei Venus în zodia Vărsătorului, care va avea loc pe 3 ianuarie, explică Urania, citată de libertatea.ro.

Cum ne va afecta acest lucru și care sunt cei mai vulnerabili nativi? Ei bine, tranzitul durează până pe 27 ianuarie, perioadă în care oamenii vor fi mai deschiși la nou, mai dornici să încerce experiențe noi.

Horoscop Urania 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 BERBEC

Pe 3 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 27 ianuarie, va influența în chip pozitiv sectorul relațiilor de prietenie, permițându-le nativilor fie o lărgire a cercului lor de apropiați, fie întâlnirea cu persoane speciale.

Între 5 ianuarie, după ora 16:15′, și 6 ianuarie încep să se manifeste provocările noului an pe fondul revenirii în forță la activitatea profesională.

Horoscop Urania 31 decembrie – 6 ianuarie TAUR

Pe 3 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 27 ianuarie, se va plasa în tranzit prin casa a X-a a carierei, a succesului și a imaginii publice.

Prezența ei în acest sector al cerului de naștere al Taurilor va fi un factor pozitiv care le va permite o îmbunătățire a imaginii lor publice, le va deschide ușa spre o schimbare sau spre o ipostază flatantă ce îi va scoate în prim-planul atenției publice prin prestația profesională, valoarea personală.

Horoscop Urania 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 GEMENI

Pe 3 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 27 ianuarie, va străbate casa a IX-a, locul unde se conturează problemele de conștiință, idealurile personale sau aspirațiile profesionale.

Până spre 20-22 ianuarie, Venus va fi eficientă, dându-le multora dintre nativi aripi în tot ceea ce presupune conturarea unui viitor.

Horoscop Urania – 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 RAC

Răstimp marcat de numeroase treburi mărunte care se suprapun și îi pun pe drumuri pe nativi; aceștia trebuie să le facă față tuturor, mai ales dacă aceste obligații vin din spațiul vieții profesionale și al responsabilităților publice.

Horoscop săptămânal  – 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 LEU

Posibile restricții culinare sau comportament protectiv față de organism; oboseală, mobilizare greoaie, lipsă de entuziasm pentru activitățile curente.

Horoscop săptămânal – 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 Fecioară

Preocupări legate de statutul juridic al unor bani sau bunuri pe fondul unor vești, mesaje, avertismente sau înștiințări de ultimă oră (personale sau oficiale) care îi vor obliga pe nativi să facă măcar o estimare generală a situației.

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 Balanță

Din păcate, armonia pare greu de obținut pentru că ambele părți vor dezvolta orgolii și ambiții, nevrând să facă nicio concesie pentru a nu-i da celuilalt mesajul, real sau închipuit, al unei slăbiciuni.

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 Scorpion

Statutul lor să fie inclus într-un context de prevederi speciale care îi pot îndepărta sau chiar exclude de respectiva oportunitate ori care le pot modifica statutul actual, blocându-le sau întârziindu-le orice alt demers.

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023  Săgetător

Sentimentele nu vor putea fi bine gestionate pentru că perioada va fi una agitată, solicitantă, nedându-le posibilitatea să se gândească la ceea ce li se întâmplă și să aibă reacțiile corespunzătoare.

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 Capricorn

Indiferență față de viața afectivă, ignorare a unor secvențe de viață interioară născute din nevoia nativilor de a se izola de factorii de stres, de nemulțumire ori de a reflecta mai târziu asupra aspectelor care îi provoacă.

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 Vărsător

Univers afectiv bogat, special, trăit cu intensitate și cu o mare disponibilitate spre aventură, spre necunoscut; mare dorință de provocare pe fondul intrării planetei Venus, în ziua de 3 ianuarie, în zodia Vărsătorului.

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie 2023 Pești

Pentru ei, aceste zile de vacanță reprezintă prilejul îndelung așteptat de a oferi plăceri sufletului, minții și spiritului lor, mai notează libertatea.ro.

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

8 minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

39 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică