marți, decembrie 6, 2022

Acest weekend vine cu o puternică încărcătură energetică care va zgudui pe toată lumea, așa că vă prezentăm câteva previziuni care vă vor ajuta pentru a nu fi luați prin surprindere. 

Horoscop 29-30 Octombrie. Berbec

De câteva luni ai păstrat multe lucruri care trebuie confruntate pentru ca viitorul să curgă, așa că este timpul să ai acea conversație incomodă care te va duce la o realitate mult mai calmă și mai prietenoasă cu tine.

Te-ar mai interesa: Trage apa doar după ce pui colacul! Greșeala pe ca...

Horoscop 29-30 Octombrie. Taur

Intuiția ta este cel mai bun aliat al tău, ascultă-o, lasă-te ghidat de ea, prețuiește acea voce din tine care te va ajuta să iei decizii bune care să-ți marcheze viitorul. Trebuie doar să te placi!

Horoscop 29-30 Octombrie. Gemeni

Cum a fost pentru tine această săptămână de introspecție? Felicitări! Aceste zile au fost tot ce ai nevoie pentru a lăsa în urmă tot ceea ce te rănea și a începe din nou, așa că bucură-te de această versiune a ta care reapare la suprafață.

Horoscop 29-30 Octombrie. Rac

După câteva zile de muncă asiduă, este timpul ca tu să-ți prioritizezi odihna, așa că ar fi bine să mergi zilele astea la țară, la un spa sau orice preferi pentru că rodul efortului tău urmează să vină.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae,...

Horoscop 29-30 Octombrie. Leu

Vine o decizie care te va ajuta sa aduci abundenta in viata ta, asa ca lasa-te purtat de ceea ce iti spune intuitia si accepta acest nou proiect.

Horoscop 29-30 Octombrie. Fecioara

Ai bagajele gata? Pentru că o excursie ca cele care ne plac nouă vine cu multă distracție, nebunie și doza de relaxare de care ai atât de mult nevoie.


Horoscop weekend. Previziuni pentru zodii

Horoscop 29-30 Octombrie. Balanță

Te-ar mai interesa: Sunt cadavrele noastre viitorul sustenabilității? ...

Acea purificare a prieteniilor pe care o faci este primul pas al iubirii de sine pe care ai căutat-o atât de mult și răsplata este că te cunoști din ce în ce mai mult.

Horoscop 29-30 Octombrie. Scorpion

Câteva zile de multă pasiune te așteaptă alături de acea persoană specială, așa că îndrăznește să-ți scoți cele mai senzuale haine pentru că vei avea nevoie de ele.

Horoscop 29-30 Octombrie. Săgetător

Te-ar mai interesa: DIAGNOSTIC ȘOCANT! „Copilul meu mi-a salvat viața ...

Trecutul trebuie lăsat în urmă! Nu există nimic în acel loc care să merite să-l readuci în prezent, așa că este timpul să creezi din nou în dragoste.

Horoscop 29-30 Octombrie. Capricorn

Ai incredere in tine! Ai ratat multe succese și vreau să-ți spun că deții totul pentru acele obiective, așa că în acest weekend începe să lucrezi la asta, pentru că astrele să fie de partea ta.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Horoscop 29-30 Octombrie. Vărsător

Urmează acea perioadă bună, bucură-te de ea, meriți, așa că weekendul acesta ieși la dans, mănâncă delicios, bea până zâmbești mult.

Horoscop 29-30 Octombrie. Pești

Tot ceea ce faci, fă-o cu IUBIRE (cum faci întotdeauna), așa că te rog să îndrăznești să-ți controlezi emoțiile pentru ca totul să curgă mult mai bine în aceste zile, este horoscopul de weekend, potrivit Horoscopos.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private