Sari la conținut

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Daniela Simulescu: Dacă vom îmbina utilul cu plăcutul, ne vom simți împliniți

Astrolog Daniela Simulescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop zilnic

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Daniela Simulescu, astrolog DC News, a efectuat zodiacul pentru astăzi. Ea spune că „dacă vom îmbina utilul cu plăcutul, ne vom simți împliniți”. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

„Luna a trecut deja în semnul Scorpionului. Deci, influența Eclipsei de Soare se dizolvă. Soarele și Mercur se apropie de Nodul Sud, ceea ce înseamnă că se vor manifesta la extreme. Venus va face, în curând, un trigon cu Jupiter. Dacă vom îmbina utilul cu plăcutul, ne vom simți împliniți”, potrivit Daniela Simulescu.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Berbec

Ceilalți vor aprecia atenția pe care le-o vei oferi. Tu, în schimb, nu vei fi la fel de mulțumit. Parcă te-ai uitat pe tine.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Taur

Ai nevoie de diplomație în toate proiectele de la serviciu. Colegii te vor sprijini dacă vor vedea că nu ești amenințător.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Gemeni

Vei fi destul de nehotărât. Iar cei apropiați, în loc să te ajute, mai mult te vor încurca. Cel mai bine ar fi să devii mai asumat.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Rac

Astrele îți recomandă să fii cât mai organizat. Și să ai în vedere punctualitatea. Vei ajunge la un numitor comun cu familia.

Leu

Astrele îți atrag atenția asupra instabilității din jurul tău. Te vei lăsa repede influențat de tot felul de oameni.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Fecioară

Cu cât vei fi mai prăpăstios din punct de vedere financiar, cu atât vei pierde mai mulți bani. Încearcă să fii mai stăpân pe tine.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Balanță

Pe lista ta sunt multe proiecte. Problema este că nu ai și energia necesară să te ocupi de toate. Deci ai nevoie de prioritizare.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Scorpion

Te confrunți cu o multitudine de emoții. Și te vei lăsa copleșit și contaminat și de stările celor dragi. Încearcă să te detașezi.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Săgetător

Astrele îți recomandă să te focusezi asupra carierei. Pot apărea unele oportunități pe care să le ratezi din neatenție.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Capricorn

Discuțiile cu șefii nu decurg așa cum ți-ai dori. Însă nu îți face probleme! Și tu și ei aveți aceleași obiective, doar metode diferite.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Vărsător

Neînțelegerile de la serviciu te consumă enorm. Îți pierzi răbdarea destul de repede și s-ar putea să creezi animozități.

Horoscop zilnic, luni, 16 octombrie 2023. Pești

Partenerul te va sprijini, însă după propriile lui condiții. Dar ești într-un moment în care nu ai de ce să comentezi sau să te plângi, potrivit sursei citate.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: