Sari la conținut

HOROSCOP. Ziua norocoasă în această vară în funcție de zodie

Sursă foto: Playtech

Fiecare zodie în parte are o anumită zi în această vară care se aliniază cel mai bine cu personalitatea sa şi îi poate aduce noroc şi susţinere astrală. Verifică ce mesaj îţi transmit astrele înainte de a-ți face planuri de vacanță sau pentru a începe lucrările de renovare a locuinţei.

Berbec – cea mai norocoasă zi: 11 iulie 2024

Venus în Leu înseamnă să aducă dramă, pasiune și entuziasm în viața ta amoroasă. Acest tranzit, care are loc pe 11 iulie 2024, este setat să lumineze sectorul tău de dragoste. Vei simți un val de încredere și magnetism la care vei rezista cu greu. Farmecul tău te va pune în centrul atenției.

Taur  – cea mai norocoasă zi: 8 iunie 2024

Marte intră în Taur pe 8 iunie 2024, permițându-ți să duci dorințele la nivelul de acțiune. Există o încredere grozavă în energia ta în acest timp, deoarece planeta acțiunii te face să te simți de neclintit. Ai o viziune clară pentru ceea ce vrei de la anul acesta.

Gemeni – cea mai norocoasă zi: 6 iunie 2024

În timpul lunii noi în Gemeni, pe 6 iunie 2024, ești într-o misiune de a descoperi mai multe despre tine și de a-ți dezvălui noua personalitate. Luniile noi se referă la începuturi noi, iar cu Jupiter în Gemeni conectându-se cu acestea, vei primi o doză suplimentară de inspirație pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și sociale.

Rac – cea mai norocoasă zi: 5 iulie 2024

Cea mai norocoasă zi a ta de vară cade pe 5 iulie 2024, în timpul lunii noi în Rac. Luna este conducătorul hărții tale planetare, făcând energia acestei zile foarte puternică pentru emoțiile tale. Te vei simți conectată cu latura ta intuitivă și vei putea accesa portalul dintre lumile fizice și spirituale într-un mod cu totul nou.

Leu – cea mai norocoasă zi: 4 august 2024

Cea mai norocoasă zi pentru tine e pe 4 august 2024, în timpul lunii noi în Leu. Lunile noi ne invită să ne reinventăm, iar luna aceasta din zodia ta este o șansă de a te elibera. Luna nouă încurajează introspecția și auto-îmbunătățirea. Te vei simți chemată să ai încredere în instinctele tale, să iei decizii îndrăznețe și să mergi către ceea ce îți dorești cu adevărat.

Fecioară – cea mai norocoasă zi: 16 iunie 2024

Fecioară, vara este un moment grozav pentru a te reconecta cu vechii prieteni pe care nu i-ai văzut de mult timp. Venus intră în Rac pe 16 iunie 2024, începând noul sezon într-o notă foarte sentimentală. Acest tranzit aduce un val de nostalgie și tandrețe, făcându-te mai în acord cu emoțiile tale și cu sentimentele celor din jur.

horoscop
Imagine creată cu AI

Balanță – cea mai norocoasă zi: 29 august 2024

Venus intră în Balanță pe 29 august 2024, extinzând vibrațiile verii puțin mai mult pentru tine. În calitate de conducător planetar, Venus aduce armonie, frumusețe și o notă de romantism lumii tale. Tranziția de la vară la toamnă va fi lină și grațioasă, umplându-ți zilele cu echilibru și ușurință. Este momentul perfect să te răsfeți cu îngrijirea de sine și să te bucuri de lucrurile mai frumoase.

Scorpion – cea mai norocoasă zi: 9 iulie 2024

Pregătește-te pentru o gură de aer proaspăt în această vară! Pe 9 iulie 2024 vei primi un val de claritate și inspirație. Pallas, asteroidul creativității și inovației, iese în sfârșit din zona retrogradă. Este timpul să te scufunzi în acele proiecte profunde și complexe pe care le-ai amânat.

Săgetător – cea mai norocoasă zi: 9 august 2024

Când Juno intră în Balanță pe 9 august 2024, asteroidul căsătoriei este mai mult decât fericit să fie într-o dispoziție iubitoare și romantică, mai ales când vine vorba de prieteniile și conexiunile tale sociale. Există șansa să găsești dragostea printr-o conexiune reciprocă sau poate chiar să te îndrăgostești de un prieten apropiat.

Capricorn – cea mai norocoasă zi: 21 iunie și 21 iulie 2024

Ești singurul semn zodiacal cu două zile norocoase în această vară, datorită faptului că ai două luni pline care influențează sfera ta de identitate în încredere și energie. Pe 21 iunie, prima lună plină te invită să faci pași îndrăzneți către obiectivele tale. Până la sosirea celei de-a doua luni pline, pe 21 iulie, vei merge la maximum din impulsul pe care l-ai creat.

Vărsător – cea mai norocoasă zi: 19 august 2024

Luna plină în Vărsător pe 19 august 2024 este momentul tău de a sărbători toată dăruirea pe care ai dat-o în ultimele luni. Asigură-te că îți rezervi puțin timp liber în această lună plină pentru a sărbători cu prietenii. Este ziua perfectă pentru a te conecta, a te relaxa și a te bucura de realizările tale.

Pești – cea mai norocoasă zi: 24 august 2024

Pești, pregătește-te să te strecori într-o lume de vis și retrasă la sfârșitul verii. Pe 24 august 2024, Vesta, asteroidul casei, confortului, siguranței și devotamentului intră în zodia ta. Acest tranzit aduce o energie complementară, de bază, relațiilor și vieții tale amoroase, oferindu-ți șansa perfectă de a te angaja din nou la legături sănătoase.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel