Sari la conținut

Horoscopul BANILOR în săptămâna 27 mai-2 iunie. ZODIILE norocoase

zodii

Conjucţiile astrale pentru săptămâna 27 mai-2 iunie anunţă oportunităţi, dar şi rezolvări ale unor probleme financiare pentru trei zodii. 

În acest context, unii vor avea oportunități excelente pentru a-și mări resursele financiare, în timp ce alții vor trebui să se asigure că au suficientă resurse pentru a-și acoperi cheltuielile.

Intervalul începe cu o sextilă între Mercur în Taur și Saturn în Pești iar acest aspect poate fi benefic pentru negocierea contractelor și tranzacțiilor financiare, dar este important să nu fie prea impulsive în a lua decizii.

Berbec

Săptămâna aceasta nu investi în imobiliare, chiar dacă îți dorești de mult timp să faci acest pas. Mai așteaptă puțin! Cariera ta merge extraordinar. Șeful tău poate chiar va vrea să vorbească cu tine. Dacă da, va fi o conversație foarte serioasă, pentru că s-ar putea să obții o mărire de salariu.

Taur

Este o săptămâna excelentă pentru a investi. Ești urmărit/ă de noroc. Dacă te gândești să urmezi o altă cale în cariera ta, săptămâna aceasta este perfectă pentru a începe să fii atent/ă în jur și s-ar putea chiar să primești imediat o ofertă. Totuși, nu accepta imediat!

Gemeni

Banii nu te dau afară din casă, dar nici nu ești într-o situație financiară grea. Nu-ți place să te bazezi pe oameni și toată lumea știe asta. Din această cauză, s-ar putea să nu fii cel mai bun jucător de echipă la serviciu. Aceasta este o abilitate pe care trebuie să o înveți și situația ta financiară se va îmbunătăți.

Rac

Din nefericire pentru tine, săptămâna aceasta vei experimenta multe pierderi financiare. Nu renunța, ridică-te în picioare și ține bărbia sus. Poți să faci asta! Bazează-te pe numărul 10, îți poate aduce puțin noroc!

Leu

Săptămâna aceasta vei avea parte de ceva noroc la bani, însă nu îți face speranțe prea mari. Dacă ai facturi restante sau datorii, asigură-te că le vei plăti. S-ar putea să iei în considerare o schimbare profesională, este foarte posibil să fi găsit o nouă pasiune.

Fecioară

Te vei simți norocos/oasă și te poți aștepta la un câștig extraordinar în această săptămână. Cauți noi parteneriate, care dacă vor fi abordate cu atenție, îți vor aduce confort financiar. Încearcă să fii deschis/ă, deoarece identificarea pericolelor nu este întotdeauna posibilă, așa că va trebuie să navighezi prin ele.

Balanţă

Nu vei fi prea norocos/oasă în această săptămână, dar astrele îți trimit energie bună și te fac să gândești pozitiv. Când vine vorba de carieră, de asemenea, s-ar putea să întâmpini unele eșecuri. Nu le lăsa să te descurajeze, rămâi motivat/ă!

Scorpion

Te vei simți norocos/oasă în aproape fiecare aspect al vieții tale, dar mai ales financiar, spun astrologii. Va exista o șansă de a-ți îmbunătăți poziția la locul de muncă sau de a fi plătit/ă mai bine. Dacă ești șomer/ă, săptămâna aceasta este perfectă pentru a- trimite CV-ul mai multor companii.

Săgetător

Stai pe lângă oamenii pozitivi în această săptămână și evită-i cu orice preț pe cei care se plâng sau care sunt leneși. Evită să critici pe oricine, mai ales în mediul profesional, deoarece nu se știe niciodată cine se poate trezi să îți facă o plângere sau să te arunce într-o lumină negativă.

Sursă foto: Playtech

Capricorn

Ești foarte norocos/oasă în ceea ce privește banii și aspirațiile tale financiare încep să se îndeplinească. În ceea ce privește cariera, este un moment bun pentru a lua o decizie grea. Privește înainte și numai înainte!

Vărsător

Din păcate, nu vei avea prea mult noroc în această săptămână. În carieră, de asemenea, un superior nu va fi deloc mulțimut de performanța ta. Fă-ți o listă cu ceea ce ai de făcut și ține-te de ea! Cineva care are mult succes, un om influent, va încerca să te ajute și ar trebui să îi accepți ajutorul cu brațele deschise.

Pești

Profită la maximum de tot ce îți oferă această săptămână. Există șanse mari să obții o promovare la locul de muncă foarte curând. Din punct de vedere financiar, vei obține niște venituri care vor însemna lumea pentru tine în aceste zile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel