Sari la conținut

Horoscopul lunii MARTIE cu astrologul Camelia Pătrășcanu: Vom intra într-o nouă etapă de an astral, avem…

Astrolog Camelia Pătrășcanu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Horoscopul lunii MARTIE cu astrologul Camelia Pătrășcanu: „Vom intra într-o nouă etapă de an astral, avem…!” Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru luna martie 2024. Iată ce se întâmplă cu fiecare semn zodiacal. Astrologul spune că suntem puternic influențați de energia Peștilor, căci pe la Pești trec multe planete, până pe 10 martie.

„Pe 12 martie, și Venus va intra în Pești. După 10 martie se va simți energia Berbecului, dar, deocamdată, energia Peștilor e extrem de puternică. Peștii aduc vindecare, consolare, detașare. E de închis o etapă înainte de a trece la alta.

E nevoie să rezolvăm niște conflicte interioare, un zbucium interior legat de problemele care ne frământă. Pe de altă parte, Peștii sunt implicați în muncă și vorbesc, în general, despre muncă. Până pe 10 martie, Luna e în scădere, și e nevoie de puțină curățenie.

Vom afla că ne frământăm pentru lucruri care nu depind în totalitate de noi. Schimbăm contextul, mutându-ne în altă parte, mai degrabă să ne batem capul cu aspecte care nu țin de noi. Vom intra într-o nouă etapă de an astral, cărând bagaje inutile sau lăsând în urmă ce nu mai avem de ce să cărăm”, potrivit astrologului.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Berbec

Berbecii au o perioadă fructuoasă pentru a vedea dacă situația actuală în munca lor e cea convenabilă. Chiar și o stare fizică mai puțin energică se confruntă cu diverse problemele. Problemele au darul de a-i face să se gândească mai atent la zonele care îi consumă inutil.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Gemenii, perioadă complicată profesional

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Taur

Taurii au două săptămâni cu vindecare, consolare și iertare în relația cu prietenii sau un grup de prieteni. Nu are sens să tragă după ei resentimente, bârfe, critici. Vor să înțeleagă unde anume sunt disonanțele, dacă pot merge mai departe. Nu prea vor să facă multe compromisuri.

Gemeni

Gemenii au o perioadă tulbure din punct de vedere profesional. Nu sunt mulțumiți cu lucrurile pe care trebuie să le execute. Unii pot comenta, alții vor să se extragă și îi ajută planetele din Pești să se eschiveze. Există discuții, dispute, forțări. Au oricum talent în a ocoli dificultățile. Trebuie să spună cu ce nu sunt de acord și de ce.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Rac

Pentru Raci, luna martie 2024 pune problema de vizualizare, de principiu, de viziune, de viitor. Poate viitorul li se pare nesigur, confuz sau chiar periculos. Fac anumite acțiuni sperând într-un rezultat. Își fac tot felul de griji pentru ce s-ar putea întâmpla, nu pentru ce e în prezent. E o ocazie bună să discute cu partenerul de viață sau colegii de muncă unde vor să se poziționeze pe viitor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Leu

Leii au puterea de a accepta eșecuri, pierderi sau greșeli. Acceptă lucrurile care nu le ies, chiar dacă ei singuri iau pe mâna lor o anumită decizie. Unii pleacă dintr-un context, alții vin cu reproșuri. Pot avea sentimentul că așteaptă cu mâna întinsă degeaba.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Fecioară

Fecioarele au sublinită neîncrederea în forțele lor: o anumită rușine, emoție sau trac. Poate doar ele simt lucrul ăsta, nu și ceilalți. Nimeni nu le reproșează nimic. Cea mai bună atitudine de a fi oneste, de a spune unde nu sunt sigure că pot performa sau unde se îndoiesc de rezultatele pe care le pot obține. Pot părea ezitante când, de fapt, sunt stăpâne pe cunoștințele lor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Balanțele, cuprinse de fatalitate

Balanțele lucrează de zor și au sentimentul că lucrează mai mult pentru alții. Nu totul depinde de ele și pot avea sentimentul unei fatalități care planează. Pot realiza că sunt neglijențe sau scăpări care nu țin de ele și nici de cei din jur.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Scorpion

Scorpionii au două săptămâni cu multă emoție, emoție pe care o pot pune în pasiunile și ideile lor sau în relațiile de dragoste. Foarte mulți au sentimentul că se repetă o situație prin care au trecut, dar cu altcineva de data asta.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Săgetător

Săgetătorii au o perioadă care aduce un pic de neliniște în casă. Ori schimbă multe lucruri, ori au loc schimbări de stil de viață. Încearcă tot felul de formule de îngrijire. Pentru alții, pot fi discuții obositoare în familie cu scopul de a rezolva anumite probleme.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Capricorn

Capricornii au o perioadă cu gânduri și discuții pe diverse teme. Unii au doar probleme filozofice și vor să înțeleagă mai bine viața, locul lor în viață. Alți Capricorni au tot felul de discuții pline de confuzie în care nu înțeleg ce se petrece în jur, de la guvernanți la vecini. Au sentimentul că sunt, poate, pe planeta greșită, potrivit fanatik.ro.

Horoscop special
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Vărsător

Vărsătorii își pun problema fructificării muncii lor, a unor bani pe care să îi scoată din munca pe care o fac. Au un pic de apăsare legată de posibile pierderi sau de perspectiva unor vremuri când nu vor mai putea fi atât de prosperi.

Pești

Peștii pot avea o perioadă de trezire, de energizare, de luciditate și atenție cu care se uită la evenimente din viața lor. E o perioadă de ramforsare și, în funcție de ce și-au propus să facă, simt că acumulează încredere și energie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel