Sari la conținut

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Astrolog: Echinocțiul de primăvară vine cu un val surprize

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Astrologul Marina Sokolova a prezentat previziunile pentru toate zodiile. Conform astrologului, pe 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec. Ce înseamnă? Se apropie echinocțiul de primăvară. Acest fenomen vine cu un val de energie și voință. Vărsătorii câștigă putere și armonie, în timp ce Capricornii au posibilitatea să își schimbe soarta. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Astrolog: Echinocțiul de primăvară vine cu un val surprize

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Berbec

Apare o stare de nervozitate, dar există întotdeauna o persoană care te ajută să eviți acțiunile impulsive și greșelile. Ai răbdare, ascultă-ți partenerii și vei evita dificultățile în relațiile de familie și în sfera socială. Aceste zile pot fi favorabile pentru negocieri, contacte de afaceri, muncă dificilă. Este necesar să te gândești la evenimentele care urmează cu capul limpede.

Taur

Săptămâna este plină de evenimente, pe care le puteți face cu prietenii. Apare șansa de a intra într-un nou proiect pe termen lung. În ciuda situației externe, unele speranțe și dorințe devin realitate. Multă comunicare cu reprezentanții sexului opus, cu oameni de artă. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană, cu care aveți gânduri similare.

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Gemeni

O poziție socială activă îți permite să găsești oameni cu gânduri similare, precum și opțiuni pentru a-ți aplica punctele forte în activități colective. Prezența ta în grup ajută la atenuarea tensiunii, găsești cuvintele potrivite la timp pentru a dezamorsa situația. În timpul săptămânii sunt multe evenimente care provoacă o reacție emoțională, părerile și atașamentele tale se schimbă. Circumstanțele se dezvoltă în așa fel încât trebuie să faci planuri pe termen lung.

Rac

Este posibil să-ți pui ordine în gânduri și în viață. Ești conștient de relațiile sociale, motivele oamenilor devin clare pentru tine. Tactul tău te ajută să găsești o echipă potrivită pentru tine, un loc de muncă care să fie util. După luna plină din 18 martie, viața se schimbă decisiv în bine. Este posibil să participi la treburile rudelor tale, să le ajuți moral sau financiar, potrivit stiridiaspora.ro.

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Leul profită la maxim

Leu

O săptămână grea. Simți nevoia de a profita la maximum de situația actuală, poți acționa prea agresiv. În orice caz, ești remarcat, calitățile tale pozitive și negative sunt vizibile. Dorința de a impresiona pe alții poate să nu dea rezultatul pe care îl așteptați. O perioadă de finalizare urmată de un nou început. A doua jumătate a săptămânii îți va aduce multe evenimente strălucitoare.

Fecioară

O perioadă de reflecție filozofică

În această perioadă, este mai bine să nu intri în situații, al căror succes depinde de popularitatea ta și de atitudinea celorlalți. Dacă sunteți angajat în orice activitate socială, vă puteți aștepta la nemulțumire generală și chiar la opoziție deschisă. Muncă favorabilă independentă, solitară. Circumstanțele pot fi de așa natură încât trebuie să vă schimbați locul de reședință sau locul de muncă. O perioadă de reflecție filozofică, de reevaluare a valorilor și a locului cuiva în lume sau într-o anumită echipă.

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Balanță

Poate exista o discrepanță între dorințe, așteptări și rezultate. Dintr-un motiv sau altul, trebuie să schimbi modul în care interacționezi cu colegii și partenerii. Este posibil să întâlnești oameni cu o poziție socială mai înaltă, dar din cauza neîncrederii într-un viitor strălucit, s-ar putea să ratezi oportunitate bună sau șansa de a ajunge la un alt nivel. Este foarte important să fii optimist.

Scorpion

O săptămână plină de contradicții, conflicte cu colegii, chiar și cu vecinii. Detensionarea situației, îmbunătățirea relațiilor, găsirea unui punct comun sunt posibile după 18 martie. S-ar putea să vă aflați în condiții dificile, situații de criză, iar rezultatul depinde de cât de serios v-ați făcut munca. Încercați să vorbiți mai puțin despre propria persoană și mai mult despre cei dragi.

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Săgetător

Plățile pe care le așteptai de mult timp, rambursarea salariului sau a unor datorii. Investiți în voi. Acum este cel mai bun moment pentru a vă schimba radical viața, locul de reședință, chiar țara. Fiți atenți la ceea ce spun alții, ai încredere doar în sursele oficiale și bazează-te doar pe tine. Cu cât oamenii știu mai puțin despre planurile tale, cu atât mai repede vei obține rezultatul dorit.

Capricorn. Activitatea în afaceri este în creștere

Aveți mult de lucru, deși nu sunteți plătiți așa cum vă doriți. În orice caz, nu ar trebui să refuzați muncă, deoarece vă puneți o bază pentru viitor. Ceva vă distrage atenția, cheltuiți multă energie pe treburile de familie, iar rudele și prietenii observă că ați devenit iritabil și, în același timp, mai vulnerabil. Este important să vă mențineți sănătatea mentală și fizică. Până la sfârșitul săptămânii, poate aveți șansa fericită de a vă schimba soarta.

Horoscopul săptămânii 14-20 martie. Vărsător

Inacțiunea și pasivitatea sunt contraindicate. Doar prin mișcare câștigi putere și armonie. Înțelegerea cu sexul opus se îmbunătățește, în mediul tău apar mulți oameni interesanți. Dacă ești copleșit de gânduri sumbre, fii activ, voluntar, ajută-i pe cei care au nevoie. Poți deveni martor la o situație neobișnuită și îți va face bine dacă reacționezi rapid și profiți de circumstanțe.

Pești

Visele sunt înlocuite treptat de realitatea dură. Este nevoie de răbdare și autocontrol. Neîncrederea în forțele propirii te împiedică să faci un pas decisiv. În a doua jumătate a săptămânii apare ocazia de a ieși din cercul vicios al problemelor și chiar de a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Multe experiențe în ceea ce privește sfera dragostei, relațiile cu copiii, părinții. Ceva sau cineva dispare iremediabil din viața ta, dar oameni și circumstanțe noi vin să-l înlocuiască.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel