vineri, iunie 2, 2023

În săptămâna 3-9 aprilie 2023 unele semne zodiacale își fac planuri privind banii, iar altele se concentrează pe relații interpersonale.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Berbec

Săptămâna aceasta Berbecii sunt preocupați, însă nu vor sa le dea celor din jur prea multe detalii. Însă astrele te sfătuiesc să te îndrepți către cei în care ai încredere dacă treci prin anumite probleme.
Acestor nativi le este teamă că o posibilă relație de dragoste ar putea să le afecteze cariera, însă cu puțină organizare, ați putea să împăcați ambele situații. Cei care sunt singuri ar putea întâlni pe cineva la locul de muncă, ceea ce îi va face fericiți.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Taur

Taurul trebuie să-și organizeze emoțiile, relațiile personale și cele de la locul de muncă. Urmează o perioadă aglomerată, astfel că ideal ar fi să vă planificați de dinainte ce vreți să faceți.

Taurul îndrăgostit este tentat să fie foarte curios și să „sape” în trecutul partenerului de cuplu. Cei care sunt implicați în afaceri sunt sfătuiți să mențină direcția actuală de investiții pentru a evita pierderile.

Te-ar mai interesa: Exerciții simple care cresc toleranța la durere. R...

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Gemeni

Gemenii se confruntă cu evoluții emoționale care vor afecta alte aspecte, cum ar fi munca, banii. Cel mai important lucru este să tratezi bine problemele legate de emoții, nu să-i tratezi pe alții neglijent. Cei care sunt singuri devin mai disponibili spre a accepta invitații la întâlniri.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea oportunități bune de interviu, iar experiența pe care o acumulezi în timpul procesului de interviu este extrem de valoroasă.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Rac

Dorința ta de a face bani este de înțeles, dar nu este ușor să faci bani rapid. Săptămâna viitoare vei avea un prieten care va împărți în mod activ oportunitatea de a face bani. Acest semn va fi foarte dornic și impulsiv, gândiți-vă clar înainte de a face acest lucru.

Te-ar mai interesa: Analize de rutină care pot salva vieți. Medic: ”În...

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Lac

Este excelent atunci când un Leu își gestionează bine relațiile interpersonale. Leul are abilități sociale excelente, care devin în mod constant mai bune. Leul va putea participa la mai multe întâlniri sociale, la unele evenimente semnificative și va învăța cum să înțeleagă relațiile avantajoase pentru a atrage norocul în săptămâna următoare.

Vei lucra foarte mult săptămâna viitoare, mai ales în cadrul întâlnirilor. Cei care caută un loc de muncă și-ar putea schimba drastic viața.

Te-ar mai interesa: Alimente care scad tensiunea arterială. Ce ar treb...

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Fecioară

Încrederea se instalează în relația de cuplu și ești încurajat să-ți exprimi dorințele. Calmul emoțional pe care îl ai va fi benefic pentru relația ta.

Este timpul să planifici o vacanță care să te scoată din rutina de cuplu. Din punct de vedere financiar te afli într-o perioadă bună a vieții tale, dar cu toate acestea, preferi să fii cu ochii pe portofel.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Balanță

Viața ta sentimentală va fi una grozavă săptămâna aceasta. Jumătatea ta te iubește, iar modul tău de gândire se potrivește perfect cu modul de gândire al partenerului. Ajungeți la o înțelegere mult mai rapid decât o făceați înainte.

Te-ar mai interesa: 8 afecțiuni psihiatrice neobișnuite de care probab...

Dacă ești singur, profită de orice ocazie pentru a cunoaște oameni noi, chiar dacă la început nu ești foarte încântat să ieși cu persoane necunoscute. Vei fi tentat să faci cumpărături impulsive, dar nu vei regreta nici măcar o secundă asta, potrivit a1.ro.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Scorpion

Întâlnești oportunități într-un mediu neașteptat. Ia inițiativă și ia ceea ce meriți. Este momentul să lași ambițiile sentimentale să iasă la suprafață. Ai oameni în jurul tău care te sprijină în orice decizie ai lua și în ultima perioadă ai depus eforturi mari pentru a adopta o atitudine rezonabilă față de cheltuieli.

Te-ar mai interesa: Simptome care apar în toate tipurile de cancer și ...

Cu siguranță acest lucru s-a întâmplat din frica de a nu risipi bani pe care i-ai câștigat cu greu și acum vrei să-și faci rezerve.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Săgetător

Dacă ești într-o relație, săptămâna aceasta vei descoperi o latură nouă a persoanei iubite și este una plăcută. Dacă ești singur, este posibil ca o persoană din trecutul tău să apară din nou în viața ta și unele sentimente mai vechi să se trezească la viață. Intuiția te va salva de la o situație neplăcută. Ai un fler puternic ce te împinge spre succes.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Capricorn

Dorințele reținute te fac să-ți pierzi răbdarea și te determină să-ți dezvălui latura mai puțin plăcută în fața partenerului de viață. Asigură-te că limitele tale sunt respectate, dar fii mai diplomat în discuție.

Săptămâna aceasta nu se anunță nimic pozitiv din punct de vedere financiar și tocmai de accea trebuie să fii mai atent la cheltuieli. Dacă ai de facut o casă sau alte achiziții majore care implică o sumă mai mare de bani, trebuie să aștepți până îți vei completa bugetul.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Vărsător

Viața ta sentimntală este una bună. Zâmbetul tău este mereu prezent pe față și îi uimești pe cei din jur cu veselia ta. Astrele anunță vești bune pe plan financiar.

Luna noua din casa socială aduce în viața voastră noi moduri de a vă implica în proiecte. Venus te îndeamnă să fii mai discret și poate că e bine să îți dai seama ce e bine să folosești din experiențele anterioare.

Horoscop săptămânal 3 – 9 martie 2023 – Pești

Ar fi bine să fii atent la noutățile care apar, deschis la tot ce apare pe plan tehnologic. Dacă ești într-o relație, planurile de viitor vor fi în centrul atenției săptămâna aceasta. Trebuie să depășești limitele relației tale.

Ai nevoie de un aer proaspăt în ceea ce privește relația ta și nu-l vei avea decât dacă te deschizi spre noi orizonturi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private