luni, septembrie 21, 2020

Horoscopul tiganesc este unul dintre cele mai vechi si mai profunde existente in lume, avand in vedere ca a fost realizat de un neam care a colindat Pamantul in lung si-n lat.

Zodiile nu sunt neaparat concepute in sens astrologic ci au mai degraba un iz de misticism. Cu toate acestea, un astfel de horoscop este bazat in primul rand pe obseravii facute in natura, fiind cat se poate de pragmatic.

Zodiile din Horoscopul Tiganesc sunt impartite dupa cum urmeaza:
CUPA – 21 ianuarie – 19 februarie –

Citește și:

CAPELA – 20 februarie – 20 martie –

PUMNALUL – 21 martie – 20 aprilie –

COROANA – 1 aprilie – 20 mai –

SFESNICUL – 21 mai – 20 iunie –

ROATA – 21 iunie – 21 iulie –

STEAUA – 22 iulie – 22 august –

CLOPOTUL – 23 august – 22 septembrie –

MONEDA – 23 septembrie -22 octombrie –

CUTITUL – 23 octombrie – 21 noiembrie –

TOPORUL – 22 noiembrie – 21 decembrie –

Citește și:

POTCOAVA – 22 decembrie – 20 ianuarie –

Cupa

Oameni nascuti sub semnul cupei sunt de obicei foarte flexibil. Cupa reprezinta caracterul omului care este in stare sa tina in frau schimbarile prin care trece in viata. Daca semnul tau este Cupa, atunci esti o persoana cu o intuitie deosebita si foarte ingenioasa. Te bucurui de castiguri bune toata viata insa vei tanji mai mereu dupa o persoana care sa te iubeasca. Problema Cupelor este ca niciodata nu reusesc sa termine ceea ce au inceput.

Citește și:

Capela

Cei nascuti sub acest semn sunt considerati in cultura antica tiganeasca oamenii care au in ei esenta divina. Sunt persoane care ofera iubire si devotament neconditionat si care pot fi din cauza aceasta inselate cu usurinta. Aceste persoane percep lumea prin intermediul sentimentelor si de aceea uneori au mult de pierdut din cauza rautatii celor din jur. Cu toate acestea, isi mentin caluml in orice situatie si acest lucru nu face decat sa le ofere o viata linistita si fericita, in mare parte.

Pumnalul

Cei nascuti sub acest semn sunt adevarati cutezatori. Pumnalul era folosit de neamurile antice de nomazi pentru a-si croi drum prin codri si de aceea este un simbol al darzeniei si al cutezantei. Persoanele nascute sub acest semn iubesc competitivitatea si succesul. Sunt dispuse sa treaca peste orice greutate in viata, cu vointa. Nu se lasa niciodata si tine foarte mult la loialitate.

Coroana

Cei nascuti sub acest semn sunt insemnati. Coroana reprezinta bogatia, aurul, salbele si avutia. Oamenii nascuti sub acest semn au determinarea de a face cat mai multi bani si de a aduna cat mai multa avere si de cele mai multe ori reusesc. Isi doresc sa munceasca doar pentru ei insisi si pot fi foarte incapatanati si orgoliosi. Sunt persoane in care nu este bine sa avem incredere mereu pentru ca ocazia de a face profit le poate lua mintile.

Sfesnicul

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt asociati cu intelepciunea. Asemena sfesnicului, ei ofera luminain intuneric. Sunt persoane admirate a caror capacitate psihica este de multe ori invidiata. Datorita faptului ca sunt sclipitori, au rolul dat de natura sa calauzeasca spirite pierdute, desi acest lucru ii poate goli de energie uneori. Continuarea pe lyla.ro. 

Parteneri