Sari la conținut

Hotelul unde turiștii pot primi înapoi banii pe cazare. Condiția? Vremea trebuie să vă strice sejurul

Meteo
Sursă foto: arhivă Doctorul Zlei

Un antreprenor singaporez are un mod unic de atragere a clienților în cadrul unei afaceri. Proprietarul unui hotel oferă o seară de cazare gratuită în cazul în care planurile de vacanță ale clienților sunt perturbate de vremea ploioasă.

Este vorba despre hotelul InterContinental Singapore, care a lansat oferta „Rain Resist Bliss”, pachet care rambursează o noapte de cazare în eventualitatea în care vreuna dintre activitățile planificate este contramandată din cauza ploii. În medie, în țara asiatică plouă în medie 171 de zile pe an. InterContinental nu va oferi bani de fiecare dată când plouă.

Conform unui comunicat al hotelului, sunt îndeplinite criteriile în cazul în care durata precipitațiilor este mai mare de 120 de minute cumulate pe o perioadă de 4 ore în timpul zilei.

„Stăteam de vorbă cu un grup de prieteni despre ce urmează în călătoriile de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că a putea garanta vreme bună ar fi următorul nivel al călătoriilor de lux”, a spus directorul general al hotelului, Andreas Kraemer. CNN.

Astfel s-a dezvoltat conceptul de pachet de asigurare pentru ploi. Ca să beneficiați de această cazare, pachetele de cazare pentru apartamente încep de la 850 SGD (633 USD) pe noapte în cazul apartamentelor junior și încep de la 4500 SGD (3349 USD) în cazul apartamentului prezidențial.

Cum pot beneficia clienții de acest beneficiu

Hotelul le oferă turiștilor banii sub forma unui voucher, condiția fiind să fie utilizat într-un termen de 6 luni, suma pe care turitul o primește reprezentând contravaloarea unei nopți de cazare în categoria de cameră aleasă.

Directorul general al hotelului spune că, în timpul zilelor ploioase din Singapore, se poate vizita Muzeul Civilizațiilor Asiatice, se face un tur al Berăriei Tiger și cumpărături la avanpostul local al librăriei japoneze Kinokuniya. Astfel de pachete speciale pot fi o opțiune prin care un hotel consacrat să iasă în evidență din pachet.

De exemplu, în Bali, un hotel a interzis folosirea telefoanelor și altor dispozitive electronice lângă piscină, pentru a încuraja turiștii să se deconecteze și să se relaxeze.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel