joi, ianuarie 27, 2022

Hrisostom Filipescu, mesaj halucinant: Nu mai am încredere în nimeni!/ Unele maici de la mănăstirile din Moldova sunt mame purtătoare pentru 15-25.000 de euro.

Pe 4 martie, Hrisostom Filipescu posta pe contul lui de Facebook un mesaj bulversant despre starea lui precară de sănătate mintală. Fostul stareţ al Schitului Maria Magdalena din Ţibucani, judeţul Neamţ, făcea publice considerente personale despre pedofilie şi spunea că nu are încredere în nimeni.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre copiii cu nevoi speciale! Câte ore...

Hrisostom Filipescu: Nu mai am încredere în nimeni! Niciodată! Sunt foarte dezamăgit de oameni

„Tac. Iert. Iubesc… Pentru “liniștea Bisericii”… cum spunea un celebru pedofil în viata, nu dam nume că se știe… Nu, cirnelush??? Nu tolerez pedofilia!!! Nici zoo!!@Sorry! Dont hate me!!!
Plec în Athos sa ma pocăiesc! Nu mai merit nimic…nu sunt vrednic… Sunt bolnav psihic… Tocmai am fost sunat de medicul meu psihistri sa închid tot, sa plang, sa imi cer iertare public și sa nu mai am gânduri de suicid ca nu voi obtine nimic prin circul acesta ieftin!!! PS Timotei Prahoveanul mi-a scris acum pe whatsapp sa vad lumina din viața oamenilor…
Va iubesc pe toți! Nu am nevoie de medicație! Sunt cea mai bună versiune a mea de pana acum. Voi închide Facebook ca sunt amenintat de 24h de sinod…si voi pastra instagram unde voi pune din când în când poze cu peisaje din Athos…da, acolo nu au voie femeile. Nu înțeleg de ce. Este discriminare!!! Misoginism mascat în evlavie… Povesti cu Gradina Maicii Domnului… Hmmm
Ma abțin, nu sunt doctor în teologie. Nici in exorcisme.
Sunt doctorand în Neuroștiințe la UMF “Carol Davila” din București sub bagheta venerabilului maslestru al creierului și a fiziologie umane, domnul profesor doctor Leon Zagrean. Sper sa primesc binecuvântare de la IPS Teofan sa il finalizez. Mi-a spus ultima data ca sunt sensibil și ma protejeaza tinandu-ma ascuns…
Imi este greu! Nu mai am încredere în nimeni! Niciodată! Sunt foarte dezamăgit de oameni…de mine!!! Lacrimez acum… Sunt pe drum spre București… Nu protestati!!! Va implor! O sa imi fie bine!! Am îngerii cu mine…8 zile din 7… Cu rugaciune si binecuvântare, Hrisostom cel mic”, este mesajul fostului stareţ al Schitului Maria Magdalena din Neamţ.

Hrisosotom Filipescu, mesaje tulburătoare: „Şantaj, masonerie, stupefiante, contrabandă…“

Doar după 24 de ore de la acest mesaj, Hrisosotom a revenit cu un mesaj video, de această dată, în care face acuzații de neimaginat. Hrisosotom Filipescu apare îmbrăcat în haine de civil, cu mască, fes, ochelari de soare. Acesta explică din spatele unei mașini de poliție că mesajele sale au fost un semnal de alarmă pentru a demonstra că nu este bolnav psihic și că nu intenționează să își ia viața.

„Bună dimineața. Sunt foarte bine, a venit poliția la mine la apartament, a văzut că totul e bine, nu mă sinucid, am atras doar atenția ca să mă creadă și pe mine cineva că nu sunt bolnav psihic.

Au venit SMURD, ISU, jandarmii, m-au verificat, totul e în regulă, sunt perfect sănătos, tensiune bună, temperatură bună, fără COVID, fără nimic, fără probleme psihice.

Și acum mergem la secție să dau declarație că sunt foarte bine, treaba e bună și de acum justiția să își facă datoria.

Dacă nu, o rog pe doamna Kovesi să se întoarcă de la Parlamentul European că se pare că avem multă treabă în țară și promit să îi stau alături, nu doar să o spovedesc și să îi citesc o rugăciune de binecuvântare, ci să o susțin și să o mediatizez pe toate platformele de socializare.

Te-ar mai interesa: Creierul iubește aceste dulciuri. Prof. Dr. Vlad C...

Zi frumoasă! Vă pup și îmi cer scuze încă o dată pentru situația creată și mai ales pentru sminteală, dar pentru binele Bisericii, cum zice un celebru clasic în viață, mă retrag, dragi credincioși.

Iubiți-vă mult, fiți cuminți, rugați-vă, mulțumiți lui Dumnezeu pentru ce aveți, fiți recunoscători, o să scăpăm de pandemie și de Covid și sus inima popor român. Generația nouă va schimba România.

Te-ar mai interesa: Mihai Trăistariu, îngrozit de factura la GAZE: ...

Hrisosotom Filipescu: Niciun partid politic nu are puterea să salveze România

Pentru că monarhia salvează România. Niciun partid politic nu are puterea să salveze România. Respectul îl vom câștiga în Occident, în Europa, în State, în Asia, în Arabia Saudită, tot Orientul Mijlociu doar prin monarhie.

Un monarh are o emblemă, un simbol, doar el are puterea și noblețea și diplomația să miște lucrurile și să fie respectat, să nu fie schimbat din 4 în 4 ani cu noi reforme, cu orgolii personale, să intre în istorie și mai știu eu ce alte minunății.

Te-ar mai interesa: Vaccinul anti-covid a împărțit lumea în două. Cine...

Urmăriți-mă în continuare pe YouTube, pe Instagram, pe Facebook, nu vor mai fi postări necuviincioase, nu voi șterge nimic pentru ca să rămână mărturie a luptei ce-am dus-o împotriva sistemului, împotriva abuzurilor din BOR, împotriva favoritismului, împotriva ciumei roșie PSD finanțată de BOR din 1990, împotriva lui AUR, Șoșoacă, Teodosie, Corneliu, Casian, Ciprian de la Buzău, Laurențiu Streza, Patriarhul Daniel, Timotei Prahoveanul, Ieronim Sinaitul, Varlaam Ploieșteanul, cu probleme psihice și alcool, Benedict, Luca de la Bistrița.

Te-ar mai interesa: Ghidul nostru pentru un somn odihnitor în funcție ...

Lista e foarte mare… Siluana Vlad de la Iași, Nechifor Horia care duminică va fi făcut episcop, Teofan, toți consilierii de la Centrul Eparhial corupți și bisexuali, versatili.

Acuzații incredibile. Hrisostom Filipescu: Maici din Moldova, mame purtătoare pentru 15-25.000 de euro

Șantaj, masonerie, trafic de influență, trafic de stupefiante și de substanțe halucinogene și țigări de contrabandă pe Republica Moldova, vama Sculeni, Albița.

Și mai mult decât atât, maicile de la Văratec și de la Miclăușeni sunt mame surogat, purtătoare de copiilor ale altora pe sume între 15.000 – 25.000 euro la clinici private din Turcia, din București și Chișinău.

Dar nimeni nu vede lucrurile acestea, doar pe Hrisostom care are probleme psihice. Așa că se pare că aveți de treabă băiețași, la mine ați venit foarte repede și nu s-a întâmplat situația cu Dincă și Alexandra și Elodia.

M-au întrebat domnii polițiști, tot respectul meu, de ce nu am deschis. Pentru că nu am încredere în justiția română cu legile lui Tudorel Toader, n-am încredere în poliție cu domnul Cioacă care a făcut ce a făcut. Îl respect maxim pe domnul Marian Godină, respect maxim toată comunitatea LGBT, este loc pentru toată lumea.

Dumnezeu este iubire, este dragoste, ne-a dat o poruncă a iubirii, suntem pe Pământ să învățăm să iubim, să iertăm necondiționat, să ne ajutăm unii pe alții, să ne dezvoltăm, să evoluăm, să ne purificăm, să ne desăvârșim, să dobândim pe Duhul Sfânt, să ne îndumnezeim, să ne mântuim. Restul sunt judecăți omenești, limite, și așa mai departe.” – este mesajul preotului.

Acesta a ținut în final să mulțumească medicilor psihiatri din Iași, care l-au monitorizat, dar și obștii de la Mănăstirea Secu, Jandarmeriei, SMURD, Arafat, ministrului Sănătății Vlad Voiculescu și prietenilor lui.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private