duminică, martie 26, 2023

Emoțiile tale negative afectează din plin organele corpului. Fiecare emoție atacă în mod direct un anumit organ, în funcție de intensitatea ei. Cu cât acestea sunt mai intense, cu atât mai mare este riscul ca boala să se instaleze și organul să fie afectat. Dar care sunt emoțiile care duc la instalarea bolilor și ce organe afectează acestea în mod direct? Iată ce spune medicina chineză despre asta!

Te-ar mai interesa: Situație CRITICĂ în Vaslui. Șapte comune din judeţ...

Despre faptul că grijile duc la apariția bolilor am mai vorbit în materialul Grijile și boala. Legătura incredibilă care există între ele. Dar grijile nu sunt singurele emoții care duc la boală sau la îmbolnăvirea organelor, mai bine zis. Orice fel de emoție, manifestată intens, are efecte nefaste asupra organismului. Fie că vobim de bucurie, tristețe , furie sau teamă. Iată organele afectate în mod direct de emoțiile voastre, potrivit medicinei chineze.

Continuarea pe elli.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private