Sari la conținut

Iată cât de util este uscătorul de păr în bucătărie

Iată cât de util este uscătorul de păr în bucătărie. Te ajută în pregătirea preparatelor culinare și al dulciurilor preferate. Poți deveni chiar MasterChef!

Cu tot avansul luat de tehnologie și de aparatura electrocasnică, iată că sunt anumite obiecte pe care le putem folosi cu succes în afara „sarcinilor” pentru car au fost create.

Dar cum creativitatea este la mare preț, mai ales când se câștigă timp, iată că anumite instrumente ne pot ușura munca în treburile gospodăriei, chiar dacă au fost făcute în cu totul alt scop.

Pare ciudat, dar… Cum ar fi să folosim uscătorul de păr în bucătărie? Există deja multe astfel de cazuri. Aerul cald al uscătorului de păr poate să aibă multe aplicații practice. Iată cum putem să folosim uscătorul de păr în bucătărie.

Sursa: Pixabay

Creativitate maximă

Aerul cald al uscătorului de păr poate să accelereze îndeplinirea mai multor sarcini. Din acest motiv, unii bucătari celebri au întotdeauna un uscător de păr la îndemână.

Deși ar putea să sune surprinzător, uscătorul de păr poate să ajute mult mai mult decât pare în bucătărie. Acesta poate încălzi, topi, usca, răci, curăța… și lista nu se oprește aici, notează playtech.ro.

Totuși, mai întâi de toate, haideți să vorbim despre igienă. Motorul uscătoarelor de păr poate conține bacterii sau praf, așa că nu folosiți uscătorul de baie în bucătărie.

Mai bine cumpărați un uscător de păr separat, pentru fiecare sarcină.

Dacă veți ține cont de igiena uscătorului de păr și totodată îl veți folosi corespunzător, ați putea să ajungeți la concluzia că ar trebui să vă instalați un uscător de păr special în bucătărie.

Așadar, am putea avea un uscător de păr în baie, altul în bucătărie…

Iată câte putem face cu uscătorul de păr în … BUCĂTĂRIE

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Ei bine, uscătorul de păr nu ne ajută doar să ne facem buclele perfecte sau să ne întindem părul cu o perie specială… Ne poate deveni un ajutor de nădejde când preparăm prăjituri sau diferite ale bunătăți pentru cei dragi.

Și foarte important de menționat: este foarte rapid!

Ei bine, iată la câte vă poate fi util uscătorul de păr, potrivit playtech.ro:

1. Topiți ciocolata. Este una dintre cele mai evidente utilizări ale unui uscător de păr în bucătărie.

Este, de asemenea, una dintre cele mai confortabile opțiuni, deoarece nu trebuie să gătiți apă pentru baie de apă sau să folosiți cuptorul cu microunde.

Creme brule, cu uscătorul de păr

Totodată, este mult mai ușor de controlat ca ciocolata să nu se lipească sau să nu se ardă, potrivit revistei The Kitchn.

2. Topiți untul pe care vreți să îl folosiți pentru a unge diverse obiecte de gătit. Tăiați untul în bucățele mai mici și topiți-l cu uscătorul de păr.

3. Dacă vreți să caramelizați zahărul, puteți utiliza uscătorul de păr pentru a-l topi.

4. Dacă aveți nevoie urgent de o strecurătoare pe care tocmai ați spălat-o pentru a cerne făina, uscați-o cu un uscător de păr. Fără doar și poate, aceasta va fi mult mai bine uscată decât dacă apelați la un prosop de bucătărie.

5. Uscați formele de prăjituri înainte de a le depozita. Veți evita, astfel, ruginirea.

6. Scoateți firimiturile din prăjitorul de pâine cu ajutorul uscătorului de păr.

Iată, așadar, în câte moduri poate fi folosit cu succes uscătorul de păr și în bucătărie. Și economisim timp, nu glumă!

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: