Iată ce beneficii aduce cafeaua pielii tale

Iată ce beneficii aduce cafeaua pielii tale
Iată ce beneficii aduce cafeaua pielii tale

Cafeaua dacă este consumată cu moderație are o mulțime de beneficii pentru sănătatea organismului. Sunt însă studii care arată beneficiile pe care le aduce un consum regulat de cafea asupra sănătății pielii. În plus, marea majoritate a cremelor conțin cofeină. 

Iată ce beneficii aduce consumul de cafea pielii:  

Exfoliază pielea. Cafeaua reușește să redea elasticitatea pielii. Mai mult, contribuie la întinerirea tenului. Explicația este aceea că, această băutură  conține compuși care stimulează producția de colagen a dermei. Astfel, are loc prevenirea prematură a pielii. Tot ce trebuie să faci este să își faci singură o

mască din zațul de cafea în care pui o jumătatea de lingură de ulei de măsline. Le amesteci cât poți de bine, apoi aplici masca pe față. O lași câteva minute să se usuce, apoi te speli bine pe față cu apă din abundență. Vei observa cum tenul tău va fi mai luminos, iar celulele moarte vor fi îndepărtate.

Acționează exact ca o loțiune revigorantă. Cu siguranță îți dorești o piele mată și netedă ca de adolescență! Este foarte ușor să o obții. Trebuie să-ți ștergi tenul cu o dischetă demachiantă pe care o înmoi în cafea. Rezultatul? Pielea ta devine catifelată asemănătoare bebelușilor.

Poate diminua pungile de sub ochi. Uneori, dacă pierzi o noapte sau pur și simplu ești obosită și nu ai timp să dormi, dimineața vei avea cearcăne. Ai putea însă să iei două dischete demachiante pe care să pui puțină cafea. Ulterior le ții pe ochii pentru câteva minute. Cearcănele vor fi reduse simțitor, iar ziua ta va fi mai plăcută fiindcă nu vei mai fi stânjenită de cum arăți.    

Ameliorează aspectul de coajă e portocală. Cu alte cuvinte amelioreză celulita. Acasă, fă-ți singură o mască. Pune zațul de la două cești de cafea într-un bol, adaugă un ardei iuțe, tocat mărunt și o lingură de ulei de măsline. O să vezi, marea majoritatea a cremelor anticelulită au ca principal ingredient cofeina.

16 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox