miercuri, august 17, 2022

SPERANȚA moare ultima: CRISTALE care ne ajută să slăbim. Când lupta cu greutatea excesivă pare pierdută, mai apare o speranță, cristalele. Ce spun experții

Decizia de a pierde kilograme pare să fie una bună, dar când rezultatele întârzie să apără te întrebi ce alte soluții ar mai fi…

În ultimii ani, cristalele au căpătat foarte mare popularitate în rândul celor care consideră că acestea au puteri tămăduitoare.

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

Cei care cred în cristale spun că acestea pot ajuta în orice, de la reducerea stresului și până la un plus de energie. Și mai mult decât atât, chiar arată drăguț – fie că le purtăm ca bijuterii sau, pur și simplu, ca obiecte de decor pe birou.

Cristale - Pixabay
Cristale – Pixabay

Dacă mulți spun că aceste cristale au puteri miraculoase, nu este chiar ieșit din comun să auzim oameni care spun că astfel de obiecte pot ajuta în controlul apetitului.

Alții spun că ne mențin motivați, ajută metabolismul și chiar ne ajută să facem alegeri înțelepte…, notează revista Women’s Health. 

Bijuterii sau obiecte de decor pentru birou

Potrivit specialiștilor în cristale, chiar există efecte benefice dacă le purtăm asupra noastră sau chiar și pe birou, pe noptieră etc.

Te-ar mai interesa: Previziuni apocaliptice: Vin extratereștii, iar pr...

Unul dintre acestea este turmalina, despre care se spune că este un matre vindecător. Turmalina este o piatră șamanică recomandată pentru zodiile: berbec, gemeni, rac, taur, leu ca talisman norocos.

Cristale - Pixabay
Cristale – Pixabay

Pentru cei care vor să slăbească, indiferent de zodie, turmalina ajută digestia sănătoasă.

De asemenea, turmalina intareste chakra radacinii, ceea ce ne va ajuta sa ne simtim in siguranta.

Acest lucru este esential pentru sentimentul nostru de bunastare.

Te-ar mai interesa: Diabet de tip 2: planta mai puțin cunoscută, benef...

Ne asigura ca ne simtim sustinuti si fundamentati in orice calatorii de schimbare pe care le parcurgem.

Când este bine să o folosim? Ei bine, atunci când ne confruntăm cu probleme digestive, spun experții.

De asemenea, dacă relatia noastră cu mâncarea nu este una sanatoasa, Turmalina poate aduce compasiune profunda si ne ajuta sa depasim mai usor situatiile incarcate emotional.

Despre turmalină se mai spune că este foarte bună pentru purificare, vindecare și energizare. Striațiile turmalinei amplifică transmiterea energiei și ajută la eliminarea blocajelor.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiicele Danei Budeanu. Gemenele au 17 an...

La nivel psihologic, turmalina ajuta la intelegerea de sine, dar si la mai buna intelegere a celorlalti oameni. Este si un puternic vindecator la nivel mental, echilibrand cele doua emisfere cerebrale si transmuta tiparele mentale in tipare pozitive.

Turmalina provine din Sri Lanka și a fost adusă în Europa prin 1703, de către marinarii olandezi.

 

Turcoazul

O altă piatra vindecatoare, tot veche de secole, turcoazul este un tratament pentru corp, minte si suflet.

Te-ar mai interesa: Studiu. Bebelușul poate semăna cu primul partener ...

Atunci cand vine vorba de vindecare corporala, aceasta piatra ne poate ajuta sa gasim calea catre echilibru si sanatate.

Turcoazul este o piatra intaritoare, indeparteaza anxietatea si schimbarile de dispozitie, incurajeaza activ vindecarea si ne ajuta sa trecem peste anumite blocaje.

Când este bine să folosim turcoazul? Ei bine, se recomandă să-l purtăm atunci când ne-am decis să ne debarasăm de obiceiuri vechi, nefolositoare.

În această călătorie, a schimbării de la obiceiurile vechi, acest turcoaz ne va ajuta ori de câte ori ne simțim copleșiți.

Schimbarile dietetice se pot juca cu stabilitatea starilor noastre de spirit si a emotiilor, astfel că turcoazul poate fi o piatra excelenta pentru a ne readuce echilibrul și armonia de care avem nevoie.

Cuarțul

Cuart - Pixabay
Cuart – Pixabay

Despre cuarț se spune că este maestru vindecator, de care avem nevoie cand vrem sa manifestăm o versiune noua sau actualizata a realitatii noastre.

Aceasta piatra este ideală atunci cand ne pornim metabolismul. Ne ajută să scăpăm organismul de toxinele colectate si să canalizăm orice exces de energie in locuri sanatoase armonioase care ne vor servi ulterior.

Printre proprietățile cuarțului se numără și echilibrarea energetică, fiind cunoscut din vremuri străvechi pentru puterile sale.

Indiferent dacă avem sau nu încredere în puterea cristalelor, fie că le purtăm sau nu, dieta și stilul de viață sănătoase trebuie să fie prioritare.

Mișcarea și mâncarea sunt cele două „cristale” pe care ar trebui să le purtăm mereu ca talismane prețioase, indiferent de câte pietre am strânge în jurul nostru.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private