Ouăle sunt o sursă importantă de proteine, aminoacizi, vitamine a și B6, acid folic, fier, fosfor, potasiu și calciu de aceea nu ar trebui să lipsească din alimentație.
Pentru a verifica dacă ouăle pe care le consumați sunt proaspete aveți nevoie doar de un vas cu apă rece în care să puneți oul:
2. dacă oul are 2 săptămâni se va scufunda și va rămâne la fundul vasului, însă se va ridica puțin dintr-o parte
3. un ou vechi de 3 săptămâni va sta puțin mai sus de fundul vasului puțin mai ridicat dintr-o parte
4. un ou de 4 săptămâni va pluti la suprafața apei
Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Patriarhul…
Sindromul intestinului iritabil, constipație cronică, permeabilitate intestinală crescută, colon iritabil - sunt câteva dintre problemele…
Potrivit meteorologilor AccuWeather, luna mai aduce o prognoză meteo atipică, împotriva curentului din ultimele luni.…
Astrele au veşti bune pentru majoritatea nativilor. Luna mai va aduce bani, bucurie și noroc pentru…
Un test de sânge a reușit să estimeze cu succes osteoartrita genunchiului cu cel puțin…
Sfaturi de la experți! Vasele de sânge joacă un rol foarte important în organism. Ei…