marți, august 9, 2022

Ilie Năstase nu și-a vazut fiica de 14 ani. Charlotte Năstase a fost tranșantă și a lansat acuzații dure la adresa tatălui său.

Potrivit AS, Charlotte Năstase şi-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

Fiica lui Ilie Năstase nu s-a oprit aici și a mărturisit că singurele persoane care au ajutat-o atunci când a avut nevoie au fost Francoise, dădaca ei, și Amalia, fosta soție a lui Năstase.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Ce plantă ți se potrivește în funcție de...

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus Charlotte, citată de ziare.com.

Sursă FOTO: AS

Te-ar mai interesa: Dr. Laslău: Sucul de lămâie, mai puternic decât pa...

Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans

Mai multe fotografii cu Charlotte au fost postate pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Fiica lui Ilie Năstase, în vârstă de 32 de ani, și-a deschis contul în urmă cu două luni, potrivit sursei.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă, potrivit libertatea.ro.

Te-ar mai interesa: Demență: Simptome care pot apărea seara. Semne de ...

Atunci când știrea despre ocupația ei a devenit publică, Charlotte a lansat un nou mesaj. „Asta a fost rapid„, a scris fiica lui Ilie Năstase. Cei care sunt interesați să o vadă pe OnlyFans trebuie să plătească 37 de dolari.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private