joi, octombrie 6, 2022

Ilinca Vandici, internată de urgență în spital. Celebra vedetă de la Kanal D a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Se pare că vedeta de televiziune este foarte obosită și stresată. Ea nu renunță la carieră și face eforturi peste uterile sale, având în vedere că are mare grijă de fiul ei.

Ilinca Vandici, internată de urgență în spital. Diagnostic crunt primit de vedeta TV

Drept urmare, Ilinca Vandici a ajuns pe mâna medicilor de la spital, la perfuzii. Medicii s-au mobilizat rapid, drept urmare, vedeta și-a revenit într-un timp destul de scurt, având în vedere evenimentele la care trebuia să fie prezentă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

”Știți aia cu de la bal la spital? Mă rog, la mine e invers, de la spital la bal, cumva. Mulțumesc pentru mesaje, mă simt mult mai bine astăzi. Încă mai am nasul înfundat, mă rog, niște sinusuri ușor lovite, dar mă simt mult mai bine, asta este senzațional. Astăzi avem zi importantă, suntem nași de botez și cumva nu aveam cum să lipsesc”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Dacă stăm să ne uităm în urmă, vedeta TV a făcut schimbări majore în viața sa. Vedeta de la Kanal D nu a mai apărut la prea multe eveniment și preferă să își dedice timpul liber pentru fiul său.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

Vedeta povestea la un moment dat că preferă vrea să aibă o viață cât se poate de ordonată și să se respecte în primul rând pe ea însăși.

”Nu îmi prea mai place să petrec, sincer, prefer acasă, la un film. Asta este realitatea, însă asta face parte din job-ul meu. Însă, de când îl am pe Zian sunt extrem de selectiva cu evenimentele la care particip pentru că un eveniment nu înseamnă doar o ora sau doua din viață mea pentru că asta înseamnă că îi respect pe cei care mi-au lansat invitația respectiva. Mă respect pe mine și pe cei care mă urmăresc”, spune vedeta.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

„Și atunci este vorba de ținută, hair, make-up, mai ales că toate acestea iau timp și plec de lângă copil. Sunt extrem de selectiva cu evenimentele la care particip, în concluzie acesta fiind motivul”, mai povestea ea la un moment dat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private