Categories: Ştiri sănătate

„Îmi alăptez soțul – el nu a răcit de mai bine de doi ani și pielea lui arată mai bine”

Soțul lui Rachel a început să bea laptele matern pentru a o ajuta atunci când își alăpta copiii, iar decizia a venit cu o serie de beneficii pentru sănătate. Rachel Bailey, 30 de ani, din SUA, a început să-și alăpteze soțul Alexander, în vârstă de 30 de ani, în 2017.

Nu numai că a a apropiat cuplul, spune Rachel, ci a fost și benefic pentru sănătatea lui.

Ea insistă că „nu este o îndoială pentru ei” și că nu sunt jenați de asta, deoarece „nimic rău nu a venit din toate acestea”.

Mama în trei copii a spus: „Este un subiect cam tabu, dar am vrut să-l împărtășim pentru că nu credem că este rău și nu ne este rușine”.

Alexander a început să bea laptele matern al lui Rachel când copilul lor mijlociu, Aria, acum în vârstă de șase ani, era alăptată.

”Acum șase ani, când îmi alăptam cel de-al doilea copil, pe Aria, am decis să plecăm într-o croazieră, numai eu împreună cu soțul meu, Alexander” își amintește mama.

”Din păcate mi-am uitat pompa de sân, iar sânii mei au fost angorjați timp de două zile. Era atât de dureros și eram atât de speriată să nu cumva să fac vreo infecție sau mastită, încât am decis împreună cu soțul meu să mă ajute.

În ce fel? Alăptându-l exact ca pe un copil. La început am fost amândoi destul de reticenți la această idee, dar din clipa în care el a făcut-o, ne-am dat seama că este complet normal”, continuă ea potrivit Express.

Se pare că lui Alexander chiar i-a plăcut gustul laptelui soției. Acum susține că a renunțat să mai bea lapte de vacă, pe care l-a înlocuit cu lapte de sân, având în vedere și numeroasele beneficii pentru sănătate.

Bărbatul susține că se simte mult mai energic de când bea laptele soției. ”Alexander nu a mai răcit de doi ani după ce am început să îl alăptez. În plus, multe persoane îi laudă aspectul tenului”, continuă femeia.

Alăptarea soțului i-a apropiat ca și cuplu

După ce a născut cel de-al treilea copil, Rachel s-a confruntat din nou cu o supraproducție de lapte și a continuat să-și alăpteze soțul la micul dejun, prânz și cină. Acum, pentru că producția a scăzut, alăptatul adultului se produce doar seara.

Bineînțeles că mama s-a asigurat că toți cei trei copii sunt hrăniți înainte de soțul ei. Cu toate acestea, susține că alăptarea soțului a creat și o legătură unică între ei.

”Chiar îmi pare rău că acum trebuie să-l alăptez mult mai rar pe Alexander. Mă simt ca și cum nu ne mai petrecem suficient timp de calitate împreună și nu mai suntem la fel de apropiați”, afirmă Rachel.

”Pentru noi alăptarea nu este ceva imoral, nu este un fetiș. Deși a început din dorința lui Alexander de a-mi ușurat durerile din cauza sânilor angorjați, alăptarea a devenit o strânsă legătură între noi doi. Și mie îmi place foarte mult să-l alăptez. Ne-a apropiat foarte mult ca și cuplu acest obicei”, mărturisește femeia.

Deși susțin că subiectul este puțin tabu, cuplul format din Rachel și Alexander spun că nu au motive să se simtă rușinați de ceva.

”Prima oară când Alexander a acceptat să fie alăptat m-am simțit foarte ușurată și durerile au dispărut complet. Mai mult decât atât, legătura dintre noi a devenit atât de strânsă, încât nici nu ne-am imaginat vreodată că putem fi atât de apropiați. Nu facem nimănui niciun rău. De ce ar trebui să ne ascundem?”, concluzionează Rachel.

Recent Posts

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii după ce Casa de Pensii a inclus o nouă activitate ca vechime în muncă

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii. Se propune introducerea unei noi perioade care…

6 ore ago

10 semne tăcute că ai o infecție la rinichi. Când trebuie să mergi la medic

Semne de infecție renală. Infecțiile renale sunt relativ rare, dar pot fi grave. Cunoscută medical…

6 ore ago

Când ajung pensiile pe luna iunie

Când ajung pensiile pe luna iunie. În luna mai, s-a produs o modificare semnificativă în…

7 ore ago

Pensie mai mare cu 1.650 lei după recalculare pentru această categorie de pensionari

Pensie mai mare cu 1.650 lei. Recalcularea pensiilor pentru o anumită categorie de pensionari va…

7 ore ago

Alimentul-medicament care ar putea reduce riscul de deces din cauza demenței

Alimentul-medicament care reduce riscul de deces din cauza demenței. Datorită influențelor populare precum talk-show-urile cu…

8 ore ago

Citeste si: