duminică, aprilie 2, 2023

Poate că ai auzit de împachetările cu varză de la bunicii tău sau de la părinți. Cu siguranță le foloseau ori de câte ori aveau nevoie. Poate chiar i-ai și văzut când făceau asta și i-ai întrebat de ce aleg să fac asta, pentru că pare cât se poate de ciudat. Dar, de fapt, la ce sunt bune împachetările cu varză și când se aplică ele?

Atunci când ți se umflă picioarele, este absolut infiorător. Cu toții am trecut prin asta, dintr-un motiv sau altul. Cele mai comune cauze sunt retenția de apă, sarcina, un zbor prea lung cu avionul sau simplul fapt că ai stat în picioare mult prea multi timp. Picioarele umflate apar și ca urmare a unei răni. În afară de a ridica picioarele deasupra inimii și de a aplica geluri care să le dezumlfle, există și un alt remediu eficient, mai ales când vine vorba de inflamații. Iar acest remediu este….varza! Specialiștii spun că atunci când ai picioarele umflate, varza este cea care reduce imediat umflăturile. Dacă o combini și cu sare amară, atunci efectele sunt garantate. Continuarea pe elli.ro. 

Te-ar mai interesa: Aceste pastile curăță și detoxifică ficatul, elimi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private