sâmbătă, iulie 24, 2021

Încă un caz Matteo Politi. Un bărbat din Predeal consulta pacienții în locul soției sale când aceasta se afla în concediu. Totul s-a întâmplat la Dispensarul din Predeal.

Cadrul medical a intrat în

concediu medical și pentru că nu există niciul înlocuitor care să se ocupe de pacienți, femeia a decis să-și trimită soțul IT-ist să facă pe medicul. Peste 200 de rețete compensate și trimiteri au fost eliberate de soțul medicului din Predeal. Oamenii știu că cel care îi consultă nu este medic autorizat, însă acceptă situația și sunt chiar mulțumiți pentru că, spun ei, are cine să le dea rețete, potrivit brasovstiri.ro.

Încă un caz Matteo Politi. Cazul a fost sesizat polițiștilor care au deschis o anchetă în acest caz. Soțul medicului din Predeal este cercetat pentru exercitarea unei meserii fără drept și fals.

Secretarul

de stat de la Ministerul Sănătății, Nicolae Tătaru, a declarat că singura vină pentru situația creată la Predeal este a medicului „care și-a asumat pacienții pe care i-a preluat de la CAS și de a căror stare de sănătate trebuia să se ocupe personal. În cazul în care nu putea să-și desfășoare activitatea medicul trebuia să anunțe imediat CAS și se găsea o soluție legală”.

Ultimele stiri

Parteneri