marți, iunie 6, 2023

Incendiu violent în sectorul 5 al Capitalei. Locuitorii din zonă au fost evacuați. Raed Arafat: Există risc de prăbușire

Marți, 22 martie, la centrul comercial Prosper aflat pe Calea 13 Septembrie din București, a izbucnit un incendiu puternic.

Incendiu violent în sectorul 5 al Capitalei. Locuitorii din zonă au fost evacuați

43 de autospeciale acționează în acest moment pentru stingerea incendiului. 27 autospeciale de stingere, 6 autoscări, 2 echipaje de descarcerare și 8 ambulanțe se află la fața locului.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

Din fericire, potrivit primelor informații nu există victime.

Reprezentanții ISU transmit că din cauza degajării de fum oamenii care locuiesc în zonă ar trebui să închidă ferestrele locuințelor.

Locuitorii blocurilor din jurul mall-ului Prosper, de pe Calea 13 Septembrie, au fost evacuați.

Incendiu puternic la un centru comercial din București. Raed Arafat: ”Există riscul să se prăbușească”

Raed Arafat: Există risc de prăbușire

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că există riscul ca mall-ul Prosper să se prăbușească din cauza incendiului puternic.

„Acum câteva minute am vorbit cu inspectorul-șef al ISU București-Ilfov. Situația este sub control. Riscul de propagare este aproape de zero. Victime până acum nu avem, dar va fi verificată întreaga clădire.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

Fiind o clădire pe structură metalică, există întotdeauna un risc de prăbușire după un astfel de incendiu și de aceea pompierii sunt extrem de atenți la el și pentru asta au lucrat într-un mod mai defensiv. Vor continua să intervină până lichidează incendiul și până ne asigurăm că zona este în sigurnață.

Continuăm recomandarea care s-a dat și prin RO-ALERT, ca oamenii să nu vină în zona respectivă, să ocolească și cei care au fost sau sunt expuși fumului să închidă geamurile și să nu iasă se se expună direct fumului până se controlează și până dispare acest risc”, a declarat Raed Arafat, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Setea excesivă care nu poate fi potolită: Din ce c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private