sâmbătă, mai 21, 2022

Scopul oamenilor este să trăiască o viață mai lungă și sănătoasă. Pentru asta există patru pași simpli care te ajută să încetinești ceasul biologic. Dr. Kara Fitzgerald a oferit patru moduri ieftine prin care vă puteți inversa vârsta biologică.

Dr. Kara Fitzgerald, ale cărei cercetări au fost premiate, a studiat diferența dintre îmbătrânirea biologică și cea cronologică.

Te-ar mai interesa: Cazuri COVID în România, 21 Mai. Ce s-a întâmplat ...

Folosind epigenetica – studiul asupra modului în care mediile și comportamentele influențează expresia genelor, Fitzgerald a declarat pentru Fox News că speranța de viață a americanilor prea mică au determinat-o să studieze îmbătrânirea biologică.

Potrivit celui mai actualizat studiu al speranței de viață al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), durata medie de viață a cetățenilor americani este de 78,6 ani, în timp ce durata medie de sănătate este de 66,6 ani.

Modalități simple prin care poate fi încetinit ceasul biologic

Alimentația

Dacă nu mănânci destule legume, iar majoritatea dintre noi nu facem asta, poate fi din cauză că le punem într-o competiție pe care nu o pot câștiga. Dacă pe farfurie se află și alte alimente care îți plac mai mult vei fi dispus să mănânci mai puține legume. Fă-ți o salată și mănânc-o înainte să pui și alte alimente pe masă. În acest fel nu numai că vei mânca mai multe legume, ci vei mânca mai puțin din celelalte feluri de mâncare pentru că salata va ajuta la scăderea foamei.

Te-ar mai interesa: Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Cele mai fr...

În timp ce statisticile arată că americanii îmbătrânesc biologic într-un ritm accelerat, cercetările lui Fitzgerald indică că există modalități simple prin care poate fi încetinit ceasul biologic.


Faceți exerciții fizice moderate

Potrivit lui Fitzgerald, dacă nu sunt incluse exerciții fizice în rutina zilnică, durata de viață se reduce semnificativ.

Stresul

În afară de dietă, stresul este o cauză principală a îmbătrânirii premature, a spus Fitzgerald pentru Fox.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar. Medic român: Există medicații i...

„Dar, cercetările arată, de asemenea, că yoga are o contribuție benefică asupra procesului de întinerire.

Somnul

Odihna suficientă este a patra cheie pentru a rămâne tânăr din punct de vedere biologic, potrivit Fitzgerald. A dormi cel puțin șapte ore în fiecare noapte nu numai că ajută la menținerea nivelului de energie ridicat în timpul zilei, dar este, de asemenea, propice pentru o menținere sănătoasă a ADN-ului, potrivit foxnews.com.

Te-ar mai interesa: Acest produs pentru bebeluși te ajută să scapi de ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private