sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Închisoare pentru pasagerii cu teste Covid false la aeroport. Repercursiuni grave pentru cei care au prezentat teste false Covid sau au refuzat să plătească amenda, în perioada pandemiei.

Recent, tribunalul Penal din Bruxelles a condamnat 11 persoane la pedepse cuprinse între șase și opt luni de închisoare, dar și amenzi cuprinse între 1.600 și 2.000 de euro, pentru prezentarea unor teste PCR fals negative pe Aeroportul Național din Bruxelles în perioada pandemiei.

Te-ar mai interesa: Medic: Viața trăită în presiune nu e plus ci minus...

Închisoare pentru pasagerii cu teste Covid false la aeroport, în pandemie

Potrivit Europa Today, instanța s-a pronunțat săptămâna aceasta, dar faptele datează de anul trecut, din perioada pandemiei, când călătoriile erau sever limitate sau chiar interzise.

În lunile de restricții, în care a fost necesară prezentarea unui test COVID negativ pentru a se putea deplasa dintr-un stat în altul, aeroportul din Bruxelles a interceptat 820 de pasageri care au prezentat un certificat PCR fals, în care data, numele persoanei testate sau rezultatul testului fuseseră schimbate.

Tuturor li s-a oferit posibilitatea de a plăti o tranzacție extrajudiciară de 750 EUR, pe care aproximativ 80% dintre ei au acceptat-o.

Te-ar mai interesa: Un apropiat al Prințului Philip șochează: Regina E...

Cu toate acestea, 160 de persoane au refuzat și au ajuns astfel în fața judecătorului.

Zece inculpați au fost condamnați la șase luni de închisoare și o amendă de 1.600 de euro.

Un bărbat, deja condamnat în trecut pentru fals, a primit o pedeapsă mai severă: opt luni de închisoare și o amendă de 2.000 de euro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private