Sari la conținut

Incredibil! Cristina Bâtlan: „Medicii au vrut să-mi arunce copilul la gunoi”

Incredibil!  Cristina Bâtlan, milionară în euro, jurat la Imperiul Leilor, are o poveste de viață impresionantă. Ea și fostul soț au împreună un copil care s-a născut prematur și nimeni nu-i dădea nicio șansă de viață.

Incredibil! Cristina Bâtlan: „Medicii au vrut să-mi arunce copilul la gunoi”

„Roberto a stat cu mine zi lumină în spital timp de două luni. A spus dacă acest copil are gena mea și a ta nu are cum să moară, el trăiește.

Cristina: Medicii i-au spus că nu are nicio șansă

Medicii i-au spus că nu are nicio șansă. Au vrut să-l arunce la gunoi. Nu voiau să-l bage în incubator, au declarat că am avortat.

Am externare din spital cu avort și Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator. Copilul a fost declarat viu după trei zile pentru că șansa lui era infimă. L-am văzut după trei zile, când rădea. Era foarte, foarte mic. Îl hrăneau prin vene.

Copilul s-a născut la 5 luni jumătate, la minus 3 luni. Azi, e un om super, are o imunitate la tot, are o minte briliantă”, a spus Cristina Bâtlan la podcast-ul lui Măruță.

Adi, copilul familiei Bâtlan are 18 ani, este perfect sănătos și are deja prima companie pe numele său.

Mariajul cu soțul său nu a mers. Cristina Bâtlan a divorțat acum patru ani de zile după ce a aflat că este înșelată.

Cine este Cristina Bâtlan?

Cristina Bâtlan este fondatoarea celei mai companii de încălțăminte din Romania. Afacerea ei s-a extins în toată țara, dar și în marile orașe ale lumii: Paris, Viena, Luxemburg sau New York.

Cristina Bâtlan era studentă la drept, iar la 19 ani a realizat că nu vrea să practice meseria de avocat, așa că ea și soțul său, Roberto Bâtlan, au renunțat la cursurile facultății și au dat startul unei mici afaceri. Cumpărau materiale și le vindeau magazinelor cu adaos de 1000%. În 1995 au achiziţionat prima fabrică, unde fabricau genţi.

„De când am lansat produsul Musette, un produs care să ne reprezinte și care să fie imaginea noastră într-o piață, de atunci ne-am dorit să fie un produs care concurează cu cele mai mari case de modă din lume.

La 19 ani am început să lucrăm cu țesături, cu cele mai mari case de modă din lume. Cu cei mai mari producători la nivel mondial și i-am reprezentat în România. Am învățat tot ceea ce înseamnă partea artistică pentru materii prime. Am avut de învățat o dată pe partea creativă. Al doilea lucru foarte important pe care nu am fi putut să-l învățăm din România, ci doar din Italia. Aveam acces în fabricile lor, vedeam cum sunt laboratoarele, cum tratează zona de creație.

Și un alt lucru foarte important, am lucrat cu cel mai mare producător de vâscoză din lume. L-am reprezentat în România și vedeam cum își analizează activitatea în fiecare zi. Indiferent că era top ten în Italia, cei mai bogați oameni din Italia. Ori de câte ori călătoream cu el și mergeam într-un drum de o oră, de 45 de minute, pentru că mergeam cu avionul lui, își citea stocurile și avea o mie de pagini de stocuri și urmărea materiile prime.

Pentru noi, ăsta a fost cel mai bun exemplu să înțelegem că nu e suficient să fi bogat. Atunci când devii foarte bogat, foarte mare, drumul tău nu se oprește. Treaba ta nu se oprește și obligația ta nu încetează. De fapt, le ai pe toate și de multe ori mai mult. Noi nu primeam atunci stocuri de 2.000 sau 1.000 de pagini… ne uitam pe cinci hârtii, zece hârtii, acela era nivelul nostru”, a spus Cristina Bâtlan pentru stirileprotv.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel