Sari la conținut

Incredibil cum arată acum: Are tenul îmbătrânit și părul alb. Celebra actrița a ajuns de nerecunoscut!

Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Incredibil cum arată acum: Are tenul îmbătrânit și părul alb. Celebra actrița a ajuns de nerecunoscut!

Timpul nu stă în loc pentru nimeni, îmbătrânim, părul albește, iar ridurile lasă urme adânci pe față. Printre aceștia se numără și celebritățile. Iar Sarah Jessica Parker, actrița din ”Sex and the city”, a îmbătrânit. Are părul grizonat și riduri proeminente, lucru pe care nu-l ascunde. Celebra actriță a preferat să rămână natural, fără să apeleze la bisturiu.

Incredibil cum arată acum: Sarah Jessica Parker e de nerecunoscut

Sarah Jessica Parker, în vârtăs de 56 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de peste ocean, fiind una din persoanjele principale ale serialului fenomen ”Sex and the city”. În urmă cu câțiva ani era extrem de frumosă, însă acum, bătrânețea și-a spus cuvântul.

 

Potrivit Daily Mail, actrița celebră nu mai e deloc bomba sexy care stârnea reacții în serial. Aceasta a fost surprinsă alături de soțul ei Matthew Broderick, cu care este căsătorită din 1997, la o plimbare și o cină la restaurant. Cei doi nu au ieșit singuri, ci cu prietenii lor Alec Baldwin și soția sa Hilaria.

Actrița din ”Sex and the city” are părul grizonat și riduri proeminente

În timp ce mergeau spre restaurantul de lux unde s-au bucurat de cină, actrița din ”Sex and the city” a purtat un top alb și o pereche de pantaloni asortați, și un cardigan confortabil așezat pe umeri. În picioare a avut o pereche de pantofi cu toc scurt, foarte comozi și potriviți pentru o seară în oraș cu prietenii apropiați.

Ce s-a putut observa foarte bine este aspectul său vizibil îmbătrânit. Anii și-au spus cuvântul pe fața actriței, fiind vizibile ridurile, iar părul acesteia este grizonat și și-a pierdut din luciu.

Sarah Jessica Parker duce o viață liniștită, alături de soț și cei trei copii!

În film, Sarah s-a confruntat cu multe probleme în dragoste pe parcursul celor șase sezoane, în căutarea bărbatului ideal. În realitate, se pare că vedeta și-a găsit partenerul perfect, alături de care și-a petrecut peste 23 de ani. Sarah Jessica Parker s-a căsătorit la 32 de ani, iar mariajul său cu Matthew Broderick încă rezistă. Împreună au trei copii și pare că nimic nu stă în calea fericirii lor.

Cei doi s-au căsătorit în 1997 și și-au respectat jurămintele până astăzi. Sunt fericiți, iar cei trei copii nu fac altceva decât să le aducă bucurii și să îi împlinească zi de zi. Actrița a dezvăluit cu unul dintre secretele unei relații de durată ar fi pauzele. Din când în când stau departe unul de celălalt, pentru a avea ce să-și spună în momentul în care se revăd.

”Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim. Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem”, a precizat Sarah la un moment dat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel