Sari la conținut

Incredibil cum arată Alain Delon la 88 de ani: aceeași ochi albaștri ca oțelul. „Nu vă faceți griji!”, a transmis fiica actorului

Alain Delon
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Cum arata Alain Delon la 88 de ani

Alain Delon, legendarul star de cinema, care a suferit un accident vascular cerebral în 2019 şi care suferă şi de limfom (cancer al sistemului limfatic), refuză să mai apară în public de ceva vreme.

În urmă cu câteva zile a fost plasat sub protecţie judiciară din ianuarie, cu numirea unui reprezentant legal desemnat de instanță, „pentru îngrijirea sa medicală”.

Alain Delon
Sursa foto: Instagram Anouchka Delon

Incredibil cum arată Alain Delon la 88 de ani!

Fiica actorului, Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, precizând că postarea a fost făcută cu „cu permisiunea acestuia”.

În vârstă de 88 de ani, actorul apare tras la față şi cu barbă, dar cu ochii încă pătrunzători și albaștri.

„Vineri dimineaţă am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi dă o recunoştinţă infinită. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute”, a scris Anouchka Delon, făcând referire la conflictul dintre ea şi fraţii ei, Anthony şi Alain-Fabien, pe tema stării de sănătate a tatălui lor şi a locului de reşedinţă al acestuia.

mesaj Delon
Sursa foto: Instagram Anouchka Delon

„Mi s-a părut că era chipeş. Cu ochii lui veşnic albaştri ca oţelul, vii, luptători, care îmi dădeau o forţă inimaginabilă.

Propriul meu nemuritor. I-am arătat fotografia şi i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtăşesc cu voi, publicul său care ţine la el. Aşa că, cu acordul său, iat-o. Iar răspunsul lui la îngrijorările voastre este „nu vă faceţi griji””.

Război fraticid prin intermediul presei

Reamintim că între cei doi fii ai actorului, pe de o parte, și fiica acestuia, pe de altă parte, a izbucnit un scandal public, în legătură cu locul în care Alain Delon ar trebui să locuiască în amurgul vieții.

După ce au exclus-o pe Hiromi Rollin, care pretindea că este iubita sa, copiii actorului nu au reuşit să se pună de acord asupra locului unde ar trebui să locuiască tatăl lor sau asupra tratamentului pe care ar trebui să îl primească.

Anthony insistă ca Alain Delon să moară în Douchy, regiunea Loiret, unde locuieşte, în timp ce Anouchka ar prefera ca acesta să fie tratat în Elveţia, unde locuieşte ea.

La începutul lunii aprilie, tribunalul din Montargis a decis să îl plaseze pe Alain Delon sub tutelă consolidată, pentru a-l proteja pe acesta şi bunurile sale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel