Sari la conținut

Incredibil! O femeie însărcinată și-a bătut un cui în cap. Un vraci i-a „garantat” că astfel va naște băiat

Incredibil! O femeie însărcinată și-a bătut un cui în cap. Un vraci i-a „garantat” că astfel va naște băiat.

Dorința de a da naștere unui băiat, a făcut-o pe o femeie însărcinată din Pakistan să ia o serie de decizii care i-au pus viața în pericol.

Femeia l-a ascultat orbește pe vraciul din satul său și l-a lăsat să-i bată un cui în cap. Acesta i-a promis că, astfel, va da naștere unui băiat.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital.

O femeie însărcinată și-a bătut un cui în cap. Un vraci i-a „garantat” că astfel va naște băiat

O femeie însărcinată s-a prezentat la un spital din Pakistan cu un cui înfipt în cap de către un vindecător care i-a garantat că astfel va naşte un băiat, au declarat miercuri surse medicale.

Femeia a ajuns la un spital din Peshawar, în nord-vestul Pakistanului, după ce a încercat să îşi scoată singură cuiul, a declarat pentru AFP doctorul Haider Khan, care a tratat-o.

Citeste si:

„Era pe deplin conştientă, dar avea dureri mari”, a declarat acesta.

Respectivul cui fusese înfipt cinci centimetri în craniu, fără a ajunge la creier, după cum a arătat o radiografie.

Femeia a declarat că este mama a trei fiice şi aşteaptă încă una.

Vindecătorii tradiţionali, ale căror practici îşi au adesea rădăcinile în misticismul sufi, sunt foarte răspândiţi în Pakistan, o ţară majoritar musulmană, chiar dacă diferite şcoli islamice dezaprobă astfel de ritualuri.

În Asia de Sud, a avea un băiat este adesea considerat de bun augur, deoarece se presupune că acesta va avea mai multe şanse să asigure viitorul financiar al părinţilor săi decât o fată.

Poliţia pakistaneză încearcă acum să o interogheze pe femeie.

„Vom pune în curând mâna pe vrăjitor”, a promis șeful poliţiei din Peshawar, Abbas Ahsan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.