luni, iunie 27, 2022

Un cutremur de magnitudinea 6 a lovit miercuri statul accidentat din nord-estul Indiei, Assam, provocând fisuri în pereții și podelele unor structuri, dar nu au fost raportate victime imediate, conform Reuters.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 34 km (21 mile) în apropierea orașului Dhekiajuli, la 140 km (86 mile) nord de orașul principal Guwahati, a declarat Studiul Geologic al Statelor Unite.

Te-ar mai interesa: Doliu în presa din România. A fost găsită moartă î...

„Acest cutremur a fost cel mai mare pe care mi-l amintesc, a fost mai întâi o zguduitură mare și apoi una mai mică”, a spus un oficial de poliție din oraș. „Nu am primit niciun apel de primejdie, dar oamenii au fugit din casele lor”.

Cutremurul a fost înregistrat la 10,9 kilometri nord-nord-vest de oraşul Dhekiajuli, din statul Assam, nu departe de graniţa cu Bhutan.

Seismul s-a produs în jurul orei 02:21 GMT, la o adâncime de 34 de kilometri, potrivit USGS.

Te-ar mai interesa: Cum previi diareea infecțioasă, atât de frecventă ...

Ministrul Sănătăţii din Assam, Himanta Biswa Sarma, a postat pe Twitter fotografii în care pot fi văzute daunele suferite de clădiri după acest seism.

Pe moment nu au fost raportate victime.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private