Sari la conținut

India lovită de un nou dezastru în această dimineață! Veștile proaste par să se țină lanț!

Un cutremur de magnitudinea 6 a lovit miercuri statul accidentat din nord-estul Indiei, Assam, provocând fisuri în pereții și podelele unor structuri, dar nu au fost raportate victime imediate, conform Reuters.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 34 km (21 mile) în apropierea orașului Dhekiajuli, la 140 km (86 mile) nord de orașul principal Guwahati, a declarat Studiul Geologic al Statelor Unite.

„Acest cutremur a fost cel mai mare pe care mi-l amintesc, a fost mai întâi o zguduitură mare și apoi una mai mică”, a spus un oficial de poliție din oraș. „Nu am primit niciun apel de primejdie, dar oamenii au fugit din casele lor”.

Cutremurul a fost înregistrat la 10,9 kilometri nord-nord-vest de oraşul Dhekiajuli, din statul Assam, nu departe de graniţa cu Bhutan.

Seismul s-a produs în jurul orei 02:21 GMT, la o adâncime de 34 de kilometri, potrivit USGS.

Ministrul Sănătăţii din Assam, Himanta Biswa Sarma, a postat pe Twitter fotografii în care pot fi văzute daunele suferite de clădiri după acest seism.

Pe moment nu au fost raportate victime.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.