Sari la conținut

Îndrăgita Gina Bradea, operată de urgență. Ce a transmis celor care îi urmăresc rețetele culinare

Din cuprinsul articolului

Îndrăgita Gina Bradea, operată de urgență. Ce a transmis cunoscuta bucătăreasă tuturor celor care îi urmăresc rețetele culinare. Iată ce ne îndeamnă să facem:

Gina Bradea, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți maeștri bucătari din România, a ajuns la spital pentru o operație. Cunoscuta bucătăreasă își roagă fanii să se roage pentru ea. a anunțat în mediul online că se află la Institutul Oncologic din Cluj, după ce a descoperit, în urma unor analize că are câteva probleme de sănătate.

„Să vă rugați pentru mine”

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine (n.r. – vineri) mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize.

Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație.

O să fiu foarte bine. Sunt pe mâini foarte foarte bune”, a scris Gina într-o filmare postată pe pagina sa de Instagram.

Gina Bradea are probleme cu hipertensiunea arterială, dar și cu ficatul. Bradea a ajuns să-și facă analize după ce, de la o vreme, a început să se simtă rău și nu își putea da seama, cu exactitate, din ce cauză i se întâmplă asta, potrivit gandul.info.

Bradea a mai spus că a avut COVID-19 și s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a ajuns să facă investigații. Și ar trebui ca fiecare dintre noi să facem asta când ceva nu pare să fie în regulă pentru a nu fi prea târziu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel