Sari la conținut

Informația că Dida Drăgan are cancer a șocat pe toată lumea. Ce a spus artista despre asta

Artista Dida Drăgan
Sursă foto: Captură Video
Dida Drăgan, diagnostic crunt

Informația că Dida Drăgan are cancer a șocat pe toată lumea. Informațiile neverificate  circulă rapid și pot influența opiniile oamenilor. Totuși, este important să fim prudenți și să verificăm orice informație înainte de a o accepta ca adevărată.

În ceea ce privește afirmația că Dida Drăgan se confruntă cu o boală cruntă, trebuie să fim precauți înainte de a o lua drept adevăr absolut. Informațiile despre starea medicală a unei persoane sunt deseori confidențiale și nu trebuie făcute publice fără consimțământul său.

După o carieră muzicală de peste 50 de ani, celebra cântăreță, care a câștigat 22 de medalii de aur la concursuri de compoziție și interpretare din Europa și din întreaga lume, a devenit mai puțin activ în mass-media, iar acum  curioșii doresc să afle totul despre starea sa de sănătate, și nu numai.

Dida Drăgan, diagnostic inventat de oameni

pacient cancer
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Nu suferă de cancer, așa cum a bănuit de ani de zile, dar se bucură de sănătatea lui Dumnezeu. Mai mult, singurii oameni care au timp și spațiu în viața ei sunt fiul ei artist și câțiva prieteni.

Dida Drăgan: Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine!

În acest context, celebra artistă a simțit că e nevoie să intervină și să pună lucrurile la punct. Nu, nu este bolnavă de cancer și spune că se bucură de sănătatea pe care i-a oferit-o Dumnezeu și că în viața sa își mai fac loc doar fiul său și o mână de prieteni.

„Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de o oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă.

S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer. De unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, declara Dida Drăgan pentru Playtech.ro, în urmă cu ceva timp.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel