Sari la conținut

Ingredientul-minune pentru dieta-fulger. Minus opt kilograme în 10 zile

Dieta Broccoli este concepută pe parcursul a 10 zile, care au fost împărțite în cinci faze, fiecare faza durând două zile. Cu ajutorul acestei diete puteţi pierde până la 8 kilograme.

Singura modalitate de preparare prin care broccoli îşi păstrează toate substanţele nutritive valoroase este fierberea sau gătirea la abur.
În cele zece zile de dietă este recomandat sa se bea multă apă, cel putin 2 litri pe zi; de asemenea, sunt permise ceaiurile neîndulcite și o cafea, maxim două, pe zi.

Primele două zile

Micul dejun:

200 g de broccoli (crud sau aburit)
50 g de pâine de secară
1 cană iaurt degresat sau lapte
Prânz:

250 ml supa slabă de pui
150 g carne de pui slabă (fiarta sau la grătar )
150 g de broccoli fiert
Cina:

250 g de broccoli (crud sau aburit) asezonat cu usturoi și o linguriţă de ulei de măsline
2 morcovi

Ziua a treia şi a patra

Micul dejun:

200 g de broccoli și un ardei – crude sau fierte

Prânz:

100 g de ton sau pui fiert
150 g de broccoli – aburit sau fiert, cu ulei de măsline
2 roșii mijlocii

Cina:

acelaşi meniu ca la micul dejun

Ziua a cincea şi a sasea

Micul dejun:

100 g suncă slaba (de preferință de curcan sau de pui)
100 g de broccoli ( crud sau aburit)
un iaurt degresat

Prânz:

200 g de broccoli ( crud sau aburit)
100 g de brânză de vaci cu conținut redus de grăsime
1 felie de pâine de secară

Cina:

150 g de carne de vită slaba, fiartă sau la gratar
150 g de broccoli (crud sau aburit)

Ziua a şaptea şi a opta

Micul dejun:

100 g de broccoli (crud sau aburit)
2 ouă fierte

Prânz:

250 ml supa slabă de pui
150 g carne slabă de pui (fiartă sau la grătar)
150 g de broccoli fiert

Cina:

250 g de broccoli (crud sau aburit)
1 ceaşcă suc de roşii

Ziua a noua şi a zecea

Micul dejun:

150 g de broccoli ( crud sau aburit)
2 morcovi
1 cană iaurt degresat sau lapte

Prânz:

150 g de broccoli (crud sau aburit)
150 g carne de pește sau de pui ( fiartă sau la grătar )
1 felie de pâine de secară

Cina:

200 g de broccoli ( crud sau aburit)
1 cartof gătit în crustă

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel