Inimaginabil! Ce se intampla daca partenerul tau are aceeasi zodie cu tine! Cele mai bune si mai proaste combinatii

Inimaginabil! Ce se intampla daca partenerul tau are aceeasi zodie cu tine! Cele mai bune si mai proaste combinatii
Inimaginabil! Ce se intampla daca partenerul tau are aceeasi zodie cu tine! Cele mai bune si mai proaste combinatii

In cazul in care partenerul sau aprtenera ta au acelasi semn zodiacal ca si tine, lucrurile pot sa se schimbe radical in viata, avand in vedere ca te vei trezi cu o persoana care te reflecta atat pe plan pozitiv cat si negative.

 Asadar, iata ce se intampla daca partenerul tau are aceeasi zodie cu tine.

BEBEC cu BERBEC

Aceasta combinatie de zodii este aproape imposibila. Amandoi partenerii sunt destul de irascibili si au tendinta de a da vina unul pe celalalt cand lucrurile nu merg bine. Pe de alta parte, un cuplu de acest tip este plin de pasiune si se distreaza maxim intre asternuturi. Pentru ca relatia sa mearga, este important, in mod ciudat, sa va certati des.

TAUR cu TAUR

Tuaii sunt incapatanati iar o relatie intre nativii acestui semn zodiacal are o singura solutie pentru a fi reusita. Aceasta solutie este data tocmai de caracterul unidirectional al Taurilor. Asadar, pentru ca o relatie intre doi Tauri sa mearga bine, este important ca amandoi sa aiba acelasi scop, acelasi tel. Daca fiecare are prioritati diferite, atunci au dat de belea.

GEMENI cu GEMENI

Gemenii nu se vor plictisi niciodata unul in compania celuilalt. Au mintile destul de “perverse” incat sa incerce lucruri care mai de care mai nastrusnice pentru a-si tine relatia pe linia de plutire. Insa, ambii membri sunt predispusi sa insele si nu suporta sa fie inselati. Asa ca pentru ca aceasta relatie sa mearga, ar trebui sa ramana in totalitate fideli unul celuilalt iar acest lucru are sanse foarte mici de a se intampla.

RAC cu RAC

Este una dintre cele mai de success combinatii de zodie. Cand doi raci ajung sa fie impreuna, armona de relatie isi spune cuvnatul. Sunt in stare sa se ierte unul pe celalalt in cele mai dure cazuri si se iubesc atat platonic cat si pasional, in functie de starea de spirit. Nu trebuie sa se chinuie prea mult sa faca relatia sa mearga, avand in vedere ca merge de la sine.

LEU cu LEU

Aceasta este una dintre cele mai volatile combinatii de zodii existente. Amandoi au nevoie de atentie din partea celuilalt dar sunt destul de incapabili sa o ofere la randul lor. Pentru a face ca relatia sa mearga, este important sa invete sa lase unul de la celalalt cand vine vorba de propria persoana. Mai précis, ar trebui sa faca cu randul in acapararea afectiunii partenerului. In caz contrar, totul se va duce pe rapa.

FECIOARA cu FECIOARA

Daca amandoi partenerii au teluri inalte si isi doresc sa fie sanatosi, aceasta combinative de zodii ar putea fi una de vis. In caz contrar, sansele de reusitasunt foarte mici. Fecioarele au tendinta de a incerca sa isi manipuleze partenerul dar nu suporta sa fie manipulate la randul lor. Asa ca doar un control foarte bun al acestei nevoi va duce la o relatie de success. Continuarea pe lyla.ro. 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox