joi, iunie 24, 2021

Un nou scandal a luat cu amploare scena showbiz-ului românesc, după ce mai multe cliente au reclamat o clinică de înfrumusețare care le-au lăsat cu sechela la buze și ochi făcute de medici stomatologi.

Clinicii i se aduc și alte acuze precum evaziune fiscală și vătămare corporală. Clinica nu este la prima abatere, ea mai fiind închisă și anul trecut de către Ministerul Sănătății, tot pentru aceleași nereguli.

Deși mai multe locații partenere clinicii au fost închise, cea din București funcționează în continuare, clientele venind la programare.

“Infracțiunile cercetate au fost săvârșite de către reprezentanții unei clinici de înfrumusețare ce funcționează în municipiul București, cu ocazia efectuării procedurilor de înfrumusețare – invazive sau noninvazive -, atât la sediul acesteia,

cât și în alte locații partenere de pe teritoriul țării de către angajați/colaboratori, fără a le evidenția în sistem contabil și fără a îndeplini condițiile esențiale pentru exercitarea unei astfel de profesii”, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un comunicat de presă.

Conform cercetărilor, echipa de medici și-au extins activitatea și în afara graniților.Echipa formată din cinci medici făceau deplasări pentru a realiza procedurile.  Un stomatolog s-ar fi ocupat de implantul de silicoane, iar un altul de injectările cu acid hialuronic. Există o

plângere depusă şi de o femeie care nu mai locuieşte în România.

Recent, Maria Ilioiu, ispită la “Insula Iubirii” a povestit că ar fi fost mutilată de un medic al clinicii în urma unui peeling chimic.

“Când i-am cerut acestui medic să ne dovedească că este medic, a venit doar cu o adeverinţă în care arată că terminat Facultatea de Medicină”, a spus tânăra.

Bianca Drăguşanu: “Ei mi-au folosit imaginea în mod abuziv câţiva ani la rând”

Conform declarațiilor acesteia, Bianca Drăgușanu a trimis multiple notificări clinicii prin care a solicitate să nu

mai fie utilizată imaginea ei în vederea promovării.

Numele clinicii a apărut, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri. În 2019, după cazul ”Matteo Politi”, italianul cu opt clase care pretindea că este chirurg estetician, autorităţile au demarat mai multe controale la mai multe clinici de înfrumuseţare. Atunci, două dintre sediile acestei clinici au fost închise. Pe birourile celor de la Colegiul Medicilor Suceava au ajuns filmări în care medicii făceau proceduri în locaţii care nu erau special amenajate, spre exemplu frizerii.

“Nu sunt mănuşi sterile, are ceasul

la mana. Nu aşa se face. Nu poţi cu ceas, cu bijuterii. Nu are nimic pe cap, nu are bonetă” , a spus preşedintele Colegiul Medicilor din Suceava despre felul în care realizau medicii intervenţiile estetice.

Ultimele stiri

Parteneri