marți, ianuarie 25, 2022

Limfa este singurul lichid din corp care nu are organ de pompare, cum sângele are, de exemplu, inima ca și organ de pompare, care să își direcționeze în corp. Limfa însă nu are un asemenea organ, drept pentru care tinde să se blocheze foarte mult, mai ales dacă nu faci mișcare și ești o persoană sedentară. Ca și definiție, limfa este un lichid transparent, care circulă prin spațiile intercelulare, care realizează schimbul de substanțe între sânge și celule. Cumo poți debloca? Aparent, cu o cură zdravănă de citrice!

Te-ar mai interesa: O tânără a murit la doar 25 de ani după ce a luat ...

Specialiștii spun că pentru a o debloca, poți apela de 2-3 ori pe an la o soluție-minune, o cură de citrice. Cura ține 3 zile și este recomandat să nu se depășească această perioadă. Pentru aceasta, este nevoie de aproximativ 60 g de sulfat de magneziu(sare amară – are are un puternic efect purgativ) şi o cantitate de 15-20 kg de citrice, în diferite combinații (portocale, grepfruit, clementine, lămâi, mandarine). Din acestea urmează să se facă suc. Se consumă 2 litri suc de citrice şi 2 litri apă plată sau de izvor, pe zi, fără alte alimente.

Citește continuarea pe elli.ro

Te-ar mai interesa: Măsurile împotriva virusului, o aberație. Autorită...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private