miercuri, decembrie 1, 2021

Febra chirurgiei cosmetice pare sa le fi cuprins pe femeile din toata lumea si in afara show bizului. Daca pana nu de mult acest tip de modelare plastica a infatisarii era apanajul strict al vedetelor

Te-ar mai interesa: „În două zile v-au și anihilat, domnule ministru?”...

hollywoodiene trecute de prima varsta, in zilele noastre femeile din toate categoriile sociale recurg la chirurgie pentru a se infrumuseta, cu precadere cele tinere, aproape jumatate dintre acestea situandu-se in ultima perioada in deceniul 3 de viata. Pentru a va lamuri cu privire la riscurile si avantajele chirurgiei plastice si pentru a va ajuta sa va faceti o idee care sunt implicatiile si in general cu ce “se mananca” o astfel de procedura, am pregatit pentru voi cateva intrebari generale si raspunsurile la acestea:

Intrebare. Pot sa ma ingras din nou dupa o liposuctie? Poate cineva

Te-ar mai interesa: Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a do...

care si-a facut o astfel de procedura sa nu fie slab? Si daca iti micsorezi stomacul se va acumula grasimea in alte parti ale corpului?

Raspunsul este da, la toate intrebarile de mai sus. Daca mananci mai multe calorii decat arzi, vei acumula grasime indiferent de procedura la care ai recurs pentru a slabi. Si da, aceasta se va acumula in alte parti decat cele in care ai facut liposuctia. Dupa adolescenta corpul nu mai produce celule grase astfel incat, in cazul in care le-ai eliminat dintr-o parte, ele se vor acumula in alta parte.

  1.  Dupa liposuctie isi va reveni pielea la forma sa originala?
  2. Te-ar mai interesa: Directorul Moderna anunță un nou vaccin pentru Omi...

Probabil ca da. Totul depinde de genele tale si de cat de elastica este pielea ta.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Medic pneumolog: Cum se realizează evaluarea pacie...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri