duminică, iunie 20, 2021

Grupul Medical Romgermed va investi în următoarea perioadă peste 2 milioane de Euro în eficientizarea și diversificarea liniilor tehnologice, crescând eficiența și calitatea analizelor din Laboratoarele

Grupului.

De la începutul anului au fost investiți 900.000 de Euro, acest pas în strategia de management fiind făcut în concordanță cu promisiunea asumată a companiei de a fi lider în domeniul serviciilor medicale și de laborator, oferind pacienților cea mai bună aparatură, cele mai bune servicii și prețuri accesibile tuturor.

În urma unor lungi negocieri cu grupul ROCHE, Grupul Medical Romgermed a decis achiziționarea tehnologiei de la producătorul elvețian. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului.

Strategia Roche cu privire la medicina personalizată își propune să ofere medicamente și tehnici de diagnostic care să aducă îmbunătățiri reale ale stării de sănătate și calității vieții pacienților și să îmbunătățească ratele de supraviețuire.

Scădere de prețuri cu până la 40%

”În urma investițiilor masive în aparatură și alte dotări, dar și prin optimizarea costurilor, Romgermed propune, începând din luna iunie 2013, clienților, pacienților și partenerilor o listă de prețuri reduse în medie cu 20-40%. La acest moment, Romgermed este lanțul de laboratoare care oferă cele mai mici prețuri

din piață pentru un mare număr de analize de hematologie, biochimie, imunologie, dar și pentru o gamă largă de hormoni și markeri tumorali”, susține doctor George Mănoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Investițiile vor continua până la finele anului, conform strategiei de dezvoltare a Grupului Medical Romgermed. Suma finală preconizată va ajunge până la 2 milioane de Euro.

Ultimele stiri

Parteneri