duminică, ianuarie 29, 2023

Ion Țiriac, declarații neașteptate despre vaccinul anti-COVID rusesc. „Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau”

Ion Țiriac este de părere că, în cazul în care vaccinul anti-COVID rusesc este omologat, trebuie importat în cantități masive de România. Miliardarul, în vârstă de 81 de ani, vorbește a două oară, în plină pandemie, despre această măsură.

Într-un interviu pentru gsp.ro, Ion Țiriac spune că ironiile la adresa vaccinului anti-COVID rusesc nu își au rostul. Miliardarul se arată îngrijorat de repercusiunile economice pe care acest virus le are în întreaga lume.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” promovat pe rețelele sociale ...

„Toată lumea «ha, ha, ha», «hi, hi, hi» cu vaccinul rusesc. Nu, nene! Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau. Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc. Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul! Unde suntem? Suntem acum într-o «ciorbă» cu toții.

Venind înapoi la situația de astăzi, ce facem? După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai. Dacă nu … în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite. Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, a declarat Ion Țiriac.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

În luna august, când rușii anunțau că au produs un vaccin anti-COVID, Ion Țiriac a făcut lobby pentru el.

„Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii?”, spunea atunci miliardarul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private