Sari la conținut

ÎPS Teodosie șochează din nou. Îl ridică în slăvi pe Putin: ”Câte jertfe a făcut și noi îl tratăm ca pe un răufăcător…”

teodosie
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
IPS Teodosie

ÎPS Teodosie șochează din nou. Arhiepiscopul Tomisului a oferit câteva declarații halucinante cu privire la Vladimir Putin.

„M-am minunat câte jertfe au făcut Putin și Medvedev, și noi îi judecăm ca pe niște răufăcători”, a declarat ÎPS Teodosie.

În momentul în care a fost rugat să comenteze aceste declarații, ÎPS Teodosie a mărturisit că el nu este judecător să judece faptele lui Vladimir Putin.

”El ceea ce a adus, a rămas. Le-a luat ctitoriile, le-a mitraliat? Nu, sunt aceleași, nu trebuie sa am eu o părere! Eu nu sunt judecător! Judecător este Dumnezeu”, a mai spus el.

teodosie

ÎPS Teodosie, îndemn la rugăciune după invazia Rusiei: Să ne rugăm lui Dumnezeu ca Domn al păcii

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a lansat totuși un îndemn la rugăciune după ce Rusia a atacat Ucraina, spunând că războiul este provocat și început.

„Această rugăciune trebuie să fie adâncul sufletului şi trebuie să ne manifestăm durerea că, iată, creștini ortodocși, cum sunt şi cei care au declanşat acest război, să ne rugăm pentru luminarea lor ca Dumnezeu să întoarcă în bine gândul.

Niciodată un război nu aduce bine, ci aduce pagube, aduce pierderi de vieţi omeneşti. Noi am sperat să nu înceapă acest război, cum mulţi analişti auzindu-i sperau să nu înceapă acest război. Acum suntem în faţa unei realități, războiul a început.

Să ne rugăm lui Dumnezeu ca Domn al păcii să asculte şi umilele noastre rugăciuni să deschidă mințile şi inimile celor ce au provocat acest război, celor ce au început acest război. Războiul este şi provocat şi început.

Există şi nişte provocări prealabile, există şi nişte înverşunări de declanşare a războiului. Orice înfierbântare, orice violență în a face pace sau în a da consistență unor idealuri nu sunt după voia lui Dumnezeu şi după firea lucrurilor”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului la o emisiune la Radio Dobrogea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel